Mi a fene van ezzel?
Ajánlatot tudok adni/visszavonni, de a kötéslista megállt 2 perccel ezelőtt.
Update: Megjöttek a hiányzó kötések, valami miatt megállt.
Mi a fene van ezzel?
Ajánlatot tudok adni/visszavonni, de a kötéslista megállt 2 perccel ezelőtt.
Update: Megjöttek a hiányzó kötések, valami miatt megállt.
én belépek, pirosak a kapcsolat jelek, hibaküldés a KBC-nek ablak..
Mind a két gépen, reggel 10.30ig bírta, ment.
egyébként köszi
Qrva PETI, hogy ezeknél a piaci áras megbízás nem azt jelenti adott darabszámra, mint az Ersténél. :-/
Az előbb kaptam.
Kedves Ügyfelünk!
2011. január 1-én a KBC Equitas kereskedési rendszerei jelentős informatikai átalakításon, fejlesztésen estek át. Erre azért volt szükség, mert társaságunk a közeljövőben meg kívánja teremteni a felhasználók számára a külföldi részvények internetes kereskedési lehetőségét.
A változtatások következtében ügyfeleink tapasztalhatnak lassulást, technikai problémát a kereskedés és a pénzforgalom folyamán. Ezeknek az átmeneti problémáknak a megoldásán dolgozunk, szíves elnézésüket, türelmüket és megértésüket kérjük!
Mi van ezzel a qrva PETI-vel már?
KBC-től válasz nem jön, hiába kérdezek rá. PF-en is panaszkodnak a lassúságra.
Jókor karbantartanak ezek is.
Nálam kb. 5 mp, míg elfogadja az ajánlatot, szintén 5 mp a visszavonás, módosítás. Tetves lassú.
Nálam nincs visszigazolás,nem tudom módosítani a megbízást sem. Most beszéltem velük, karbantartásra hívatkoznak, nem lehet a számlákba átlépni
És azt tudta valaki, hogy egyszerre két működő PETI is tud futni egymás mellett? Így belépve lehetek a TBSZ és a normál számlámon is.
Így ebéd után idomult hozzám :D
Egy mai (10.28-i) peti exportra lenne szükségem, ha valakinek van a 681201@gmail.com-ra legyen szives...
köszönöm előre is.