Regisztráció Elfelejtett jelszó

PETI

Re: nincs cím

#350663 zeeh_ Előzmény: #342285

Mi a fene van ezzel?

Ajánlatot tudok adni/visszavonni, de a kötéslista megállt 2 perccel ezelőtt.

Update: Megjöttek a hiányzó kötések, valami miatt megállt.

#341181 Hathor Előzmény: #341180

én belépek, pirosak a kapcsolat jelek, hibaküldés a KBC-nek ablak..

Mind a két gépen, reggel 10.30ig bírta, ment.

egyébként köszi

Csak nálam nem megy egyi…

#341178 Hathor

Csak nálam nem megy egyik gépen sem PETI??

#340163 zeeh_ Előzmény: #339988

Qrva PETI, hogy ezeknél a piaci áras megbízás nem azt jelenti adott darabszámra, mint az Ersténél. :-/

#339908 email Előzmény: #339528

Az előbb kaptam.

Kedves Ügyfelünk!

2011. január 1-én a KBC Equitas kereskedési rendszerei jelentős informatikai átalakításon, fejlesztésen estek át. Erre azért volt szükség, mert társaságunk a közeljövőben meg kívánja teremteni a felhasználók számára a külföldi részvények internetes kereskedési lehetőségét.

A változtatások következtében ügyfeleink tapasztalhatnak lassulást, technikai problémát a kereskedés és a pénzforgalom folyamán. Ezeknek az átmeneti problémáknak a megoldásán dolgozunk, szíves elnézésüket, türelmüket és megértésüket kérjük!

Mi van ezzel a qrva PETI…

#339528 zeeh_

Mi van ezzel a qrva PETI-vel már?

KBC-től válasz nem jön, hiába kérdezek rá. PF-en is panaszkodnak a lassúságra.

#339386 zeeh_ Előzmény: #339384

Jókor karbantartanak ezek is.

Nálam kb. 5 mp, míg elfogadja az ajánlatot, szintén 5 mp a visszavonás, módosítás. Tetves lassú.

#339384 Berner Előzmény: #339353

Nálam nincs visszigazolás,nem tudom módosítani a megbízást sem. Most beszéltem velük, karbantartásra hívatkoznak, nem lehet a számlákba átlépni

#339353 Bendeguz Előzmény: #339340

És azt tudta valaki, hogy egyszerre két működő PETI is tud futni egymás mellett? Így belépve lehetek a TBSZ és a normál számlámon is.

Egy mai (10.28-i) peti e…

#319500 balacy

Egy mai (10.28-i) peti exportra lenne szükségem, ha valakinek van a 681201@gmail.com-ra legyen szives...

köszönöm előre is.

Re: BET export

#289402 lukit Előzmény: #287234

Kozben megcsinaltam az aktualis forgalom menteset is az exportokba. Fel percenkent lementi, hogy az elozo fel percben mennyi volt a forgalom, hati es prompt szinten. A kerdes az, hogy minek van tobb ertelme: arkent vagy darabszamkent tarolni?