12250, elég rosszul néz ki.
Na, valakinek megfeküdte megint a gyomrát a Fütyülős. :-/
ivás igen jő ötletznek tünik. én beveszek egy fél jó szilvát.
"Az eddig elért eredmények és a piaci volumen esés további folytatódása esetén fennáll annak veszélye, hogy a Társaság nyilvánosságra hozott adózott eredmény célja csupán 75%-osan teljesül. Azonban a karácsonyi időszak alapvetően befolyásolja a Társaság éves eredményességét és jelentősen javíthatja az első félévben elérteket, ezért a menedzsment csak a szezon eredményeinek ismeretében –a harmadik negyedéves beszámolóban- tud felelősen nyilatkozni az idei üzleti év profit kilátásairól."
A karácsony majd irányt mutat....
nem néztem a pakkokat, de szertintem ez még nem igazi emelkedés...
Ez azért még necces, ahogy figyelgettem vannak szép pakkok felfele...
Úgy látszik tényleg felfele megy most már.
Bizonytalan vagyok, vennék is meg nem is. Egy másik fórumon volt egy elemzés és az még le várja. Másrészt törnek fölfele a rivális cégek is és ugye a Zwack meg hazai piacra tud támaszkodni ha jól vettem ki eddig. Nálunk itt Szabolcsban egyre több a pálinka fesztivál amit ugye nem a Zwack támogat. Egyre több (legalábbis reklámot tekintve mindenképp) a rivális aki minőségi piára váltott. Ha sokkal több lenne a pénzem tőzsdére, akkor osztalék papírt választanák. Nem idegesíteném vele magam, hogy ki merre csapkodja az árát. Sajnos mostanság viszont egy osztalékpapírnál sem tudni, hogy mennyi osztalékot tud (ha egyáltalán tud) fizetni...
Bocsi a regényért.
érdekes jelenség, ma forgalommal zárt ott, ahol a tavaly zárt... talán ez az alja?
Hát ha rajtam múlna a forgalma.... Habár Én csak Zwack minőségű rövid italt szoktam venni. :)))
Van még a pultban Hubi, Unicum, Next, Fütyi, Vilmos, Baileys, Maximilan... szal a forgalom szempontjából Én már mellé tettem a bizalmam :)))
Meg tudom érteni, most növelted meg a forgalmát :-)))
Jut eszembe idén nem vettem zwacki rv.ént :S majd jövőre :)