Tavalyi év által könnyebben fordulok...bár lehet most már nem kellene :D
Tavalyi év által könnyebben fordulok...bár lehet most már nem kellene :D
no úgy látom kezd eljönni a short ideje..
amikor a shortosok is belongolódnak... pityke is, bud is, akpo is, waszi is...
Én vettem 10k-t...beleülök...megy minden, shortokat 0-ban stoppoltam.
De lehet a támaszt fogja...
Rg is törhetné a csökkenő csatit :D
egyelőre a Mol és a Richter miatt maradunk itt ahol vagyunk..de ha megindul hát akkor..nemtudom...veszek longot a short mellé.
Igen, és mindez a fordulat mintha a 100%-osan sematikus szilveszteri 3órás kereskedés után jött volna. Semmi sem történt aznap ami meg kellett volna hogy változtasson tegnapra bármilyen álláspontot.
még a mol is megindul cudarság lesz.
Egon mekkora kétszínű már :
"emelkedés lett..ahogy vártuk"
pfff...emlékeim szerint szó se volt emelkedésről..mindig is az esésnek adott nagyobb hangsúlyt...legalább ismerte volna be hogy tévedett..vagy megmagyarázta volna hogy akkor miért nem az esés jött be.
sziasztok.... én kivárok inkább..
szóval a short marad egyelőre..Stop betéve azért.
viszont forgalom az még mindig nulla, ami long szempontjából nem túl jó előjel...vagy mégis ?
50-es MA miatt ki. De egyelore inkabb az ujabb long lehetoseget keresem es nem a shortet. A 800-at komolyan gondoltam. 500-at meg ev vege elott nezegettem shortolasi pontnak, de most mar nem annyira tunik jo otletnek.
Kend 800ra várja oszt itten meg kiszáll? :D
Kicsi longomat meg is vettek 470-en. Most nezelodok, mi legyen. Eredetileg 500-rol shortolni akartam, de meg nyul vagyok.
Futik milyen szépen tudnak mozogni :D
Napos bux grafikonon 50MA 21926on. ott bevertük a fejünket kicsit.
Boili tető 866on buxban.
Sziasztok, szerintem megismétlik a tavalyi évet..sajnos én shortolom most, és szomorúan nézem a számlámat megint..remélem kicsit korrigálunk:-)