Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#339279 Hathor Előzmény: #339273

Yo reggelt!

Szépen megrántották nyitótól. OTP hősködik ma.

Kicsit gyors ez a roham..

Nem is tudom mennyi a reális KT pontokban kifejezve 5-600körül látom a napokban.

Ha longolnám biztos nem menne..

OTP majd 3%pluszban a legnagyobb kötés pedig 17.000darab összesen.

hm. hm.

ez az 1%os bux mára elég is lehetne, így mehetünk dolgunkra, folyt. holnap..

#339259 Waszeitung Előzmény: #339245

Az teljesen lehetetlen,bár nem bánnám :D

Még hogy a pozi határozza meg a tudatot..ilyen badarságot :D

Csodálkoznék egy egyszerű holnap tovább fel-en,gondolom vörös futik,beadás,esés,vagy vmi trükk bizti lesz!

#339245 BudFox Előzmény: #339225

az a baj hogy nem mi irányítunk, mi csak figyeljük a mozgásokat..túl kicsi az ország önálló piacozásra...

a héten csak megszakításokkal leszek..remélem nem megyünk 26.000 -re megint

#339225 Kezdő Előzmény: #339166

Nézd tárgyilagosan:

* Leminősítések jönnek, már most is mindenki tudja: nem lesz meglepetés. A pletykát már megvették.

* Nyugdíjpénztár: mindenki tudja, nem lesz _hirtelen_ eladás. A részvények einstandolóinak sem érdeke, nem fogják hirtelen piacra dobni. Reális lehetőség, hogy megegyeznek az eladásokról nagy vevőkkel. Ebben az esetben nem is vesszük észre a hatását.

* USA korrekció miért? Dolgozik a FED pénze, nézz rá a napos chartra, szinte töretlen az emelkedés.

* Német korrekció miért? Szerintem erős a hit a német gazdaságban, Európa egyetlen jól működő gazdaságaként emlegetik. Nincsenek új csúcson, még vígan menetelhetnek. (Az év végi megtorpanás azért igaz.)

* Vedd hozzá, hogy az év elején az alapok is szívesebben vásárolnak be, hosszú még az év.

Ennek ellenére tartom a shortomat, de egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem kell hamarosan eldobnom. Esésre most februárban számítok, amikor kiderül, hogy tényleg nincs semmilyen terv, esetleg ha tényleg bojkottálnak minket az EU elnökség megnyitóján, és tényleg nem jönnek ide a vezetők. (Haiderrel és Le Pennel (jól írom?) annak idején megcsinálták, de hát azok nyíltan fasiszták voltak - más esetre nem emlékszem.)

hl

#339207 Waszeitung

Mai nap jó volt arra hogy longba üljön pár ember,(köztük én is),kíváncsi leszek hogy ez volt-e a híres kamu kitörés vagy behozunk vmennnyit a lemaradásunkból...

#339191 Berner Előzmény: #339176

pedig jó lenne mert az eu lenyeli a békát, mi meg nézünk a bux után csak a végtermék fog a fejünkre esni

#339176 szotyi Előzmény: #339175

nono

láttam én már falon pókot

mindenesetre ma heppi kereskedés van buxiban is DE még nem álltam át a nyerő oldalra..

#339175 BudFox Előzmény: #339168

A meg ráadásul mindennek az okozója.

egyébként bróker mondta hogy szerinte idén a FED már nem fogja a kötvényvásárlást erőltetni..örökké az se mehet..

szóval...míg eldől az irány lesz egykét érdekes hullám az biztos.

#339166 BudFox Előzmény: #339155

maradjunk csak az esésnél :-)

Európai leminősítések jönnek, plusz mi is

nyugdíjpénztári portfolio felszámolása

USA korrekció

német korrekció ?

szóval mi szólhat az emelkedés mellett ? elliot hullámok ? hmm...

majd kiderül

#339160 kerikoma Előzmény: #339155

Most én sem szívesen hatizok... Kicsit ki is estem a ritmusból, mindenképpen várok még én is... Hacsak valami hirtelen arra nem késztet, hogy venni kell, vagy adni kell de rögtön.... Meglátjuk:)

#339155 Hathor Előzmény: #339141

Egyébként a 2éves bullt január elején emelkedés követheti.

S&P-ben simán kinézem a nagy elliott 3as hullámot, ami alapján kint még egy évig emelkedés lehet. Egy gond van kint is, hogy már túlvettek a piacok, ettől még pár hét húzás beleférhet 3.hullámba. Viszont ha nem elliott 3 a mostani hullám, akkor egy nagy fej-váll feje is lehetne, bal oldalát rajzolva.

Hazai piacon pedig mindenképpen meg kell várni a februári kormány programokat, reformokat, ott kap a hazai piac irányt majd, addig esetleg chart figyelés alapján kell kereskedni napi traddekkel szerintem.

Engem a hosszútávú pozik érdekelnek, így a február utáni mozgás lesz döntő főleg nálam.

Nem tartom kizártnak, hogy a sok leminősítgetésből nálunk is felfele lesz az irány..