Az aranyban is mindent vesznek , hogy lufi , persze mindenre mondható, de azért veszik tovább
Az aranyban is mindent vesznek , hogy lufi , persze mindenre mondható, de azért veszik tovább
Magyar piaccal jól járnak majd ha kezdenek a nyugdíjalapok kitárazni,vagy ők járnak jól mert mindent megvesznek....
PETI meggajdult nem engedi módosítani és visszavonni sem a megbízásomat,azt írja ki hogy visszaigazolásra vár a tőzsdétől...soha nem csinált még ilyet.
Nem,itt nem számít semmi.Mindent vesznek és mentenek.Gondolom sok pénz van szabadon, a gazdsaság nem megy, akkor hová tegyék?
Ugy latszik, feljebb kell huzni, mert itt mar nincs elado. Probalong indult nalam.
Némileg pimasz a piac az év első napján :D
Mnyp-as móka nem túl elrettentő mégsem?
Nem a forgalom alapján számitottam a longra,hanem a jó nemzetközi hangulat miatt.A másik meg az USA-ból érkező gyorsjelentések miatt.Nekem bejött.
Szerencsere nem kapkodtam el a shortolast. Jo lesz az 22,800 kornyekerol.
Akkor grat ha múlt hét alapján erre számítottál :D
Amilyen makk volt a piac múlt héten most annyira megy a long,kemény 3milliárd forgalommal sem...több mint meggyőző :D
Erre számitottam a mult héten,hogy felfele lépünk ki.Bejött a longom.
Na szép. Kellett pénteken longot zárnom, szokás szerint többet hagytam bent mint megfogtam. (Bár ez még mindig tetszetősebb szokás mint a kistoppolódás)
Tavaly kicsit lemaradtunk :D Az új év első kereskedési napján csak egy irány létezhet,miért is gondoltam másképp..
22200 felett long 21800 alatt short,csak ugye most kt bezavarhat,a kettő között lehet a zavaros vízben halászni :D
Hibaz 21500-a kemény dejó,nem nagyon tudunk tőle le vagy felszakadni...
10e db Mollyt ki is csípték...összforgalom még így is kárcsú.