hát ez vicces.... :)
mi mindenre van idejük....
de az igazi nagy, szemét csalásokra nincs....
bár ez lenne a legnagyobb piacbefolyásolási "trükk"....
hát ez vicces.... :)
mi mindenre van idejük....
de az igazi nagy, szemét csalásokra nincs....
bár ez lenne a legnagyobb piacbefolyásolási "trükk"....
:)
Igazából nem számít, mert a Szász által vezetett PSZÁF éppúgy nem végzi a munkáját, ahogy az elődje. Ha végeznék, már eltűnt volna a BÉT-ről néhány tolvajrészvény.
a 39-es szám alatt "lakik" a Pszáf :)))
legalább közel van :))
Akad. Muszáj lesz egy nagyobb csomagba beleülni még, mert előbb leszek miniszterelnök, mint ez 200. Ha a korábbi forgatókönyvek ismétlődnek, akkor ez a szutyok most megy vissza a pincébe és onnan lesz majd egy újabb duplázás/triplázás 1-2 éven belül.
Zotya! Az egy szemét banda volt, de az utód se épp egy szentlélek, már ami a csapnivaló netes ügyfélszolgálatukat illeti.
a café-n szóló milliók reggeliben az Equilor helyett az erste bróker adja a tőzsde infókat mától....
idén szabadulunk :-)
fenntről is nagy pakkod van?,mert Nekem igen,muszáj lesz Nekem is vásárolni
bár annyival jobb a helyzetem,h "alacsonyabban" vok beragadva,mint Te
Mikor fogok én ebből végleg kiszabadulni legalább azon az áron, amit betettem?! :(
Az biztos, hogy ha ez a szar lemegy esetleg 50-60 környékére, veszek egy bazi nagy pakkot.
N,a akkor belépek az építkezők csapatába. Annyi különbséggel hogy én már elkezdtem:)
Nálunk is építkezés lenne, ha én marha nem rakom bele a lóvét ebbe a Maserati alapba immár több, mint 3 éve. Nyilasinak tök igaza volt azzal kapcsolatban, amit egyszer írt a blogján.
"Régi motorosok az Econetesek is. Én leragadtam ott pár éve, hogy állítolag a Magyar Posta majd lehúzhatja a rolót, mert az Econet kitalált valamit, ami átveszi a postai csekk szerepét, és ez százmilliárdos biznisz lesz. Nem meglepő módón ebből se lett semmi. Így ki kellett találni valami új humbugot, amivel be lehet szopatni a balekokat: SZIGET!!! Ez lesz a nagy biznisz. Megvetetni a Sziget Fesztivált alapító haverok Kft-jét a részvényesekkel méreg drágán, miközben ugyanúgy lehet kiszedni a pénzt a gépezetből alvállalkozói szinten mint eddig. A biztos haszon az alvállalkozók mögé bújt alapítóké, a kockázat és az esetleges veszteség pedig mostantól a részvényeseké. És jééé, hogyhogynem amíg a magyar állam 100-200 milliós nagyságrendben támogatta a Sziget fesztivált, addig az mindig veszteséges vagy nullszaldós volt. Most pedig, hogy tőzsdei cég lett, és egy fillér állami támogatást sem kapnak, az általuk szervezett tucatnyi fesztivál mindegyike állítólag százmilliós nyereséget termel a soha nem látott gazdasági recesszióban. Honnan jött most a pénz??? És akkor hová lett a korábbi pénz??? Az biztos, hogy nem a részvényeseknél van, mert a Mutyi Rt részvényei lenegyedelődtek"
Mennyire lehurrogtak engem a Shortfolion azért, mert ezt betettem párszor. Amióta képbe került a Sziget, minden Szigettel kapcsolatos hírre csak esik vagy nem mozdul semmit az árfolyam.
Nem,
csak ez a pénz is kell majd az építéshez,és gondoltam,h itt jobban "kamatozik",mint a bankba.
Eddig nem úgy tünik.
B.U.É.K!!!
Én is ebbe a cipőbe járok,de én csak 1 éve,én viszont építkezni akarok.
Igy várom a csodát.
De igen, a „bölcsisek” mellé vettem hogy finanszírozni tudjam a szilveszteri pezsgőt :))
Akkor nem 1 Ft-ra vetted, hanem befektettél a jövőbe. :)
Csak vigyázz, nehogy olyan hosszú befektetés legyen, mint az enyém. :)
Most látom...
"Kívánom annak a senkiházi lúzernek aki 90 -en virgonckodott hogy hogy az újév minden napján cápák elégítsék ki orálisan."
:)))
Te is poziban voltál tegnap?
290? Miért, lesz részvény összevonás? :)
Jó lenne kiszállni belőle, mert amikor befektettem a jövőbe immár több, mint 3 éve, nem egészen így képzeltem el. Elkövettem anno a zöldfülűek tipikus hibáját, tanulópénz megfizetve eddig rendesen ezáltal, hogy beragadtam. :-/
Jövőre be van tervezve a lakás vétel, kellene a lóvé. Remélem, most nem az jön, hogy döglesztik az árfolyamot 1-2 évig, mire megint lesz egy duplázás, triplázás benne.
Most azt a verziót látom reálisabbnak így, hogy már gyakorlatilag 100 felett ki vannak tömve az emberek (főleg 130-tól felfelé 231-ig és a 90-100 közötti régió is tömés gyanús, sokáig volt itt az árfolyam), hogy visszanyomják 50-60 környékére és onnan lesz idővel majd egy dupla, tripla. Én legalábbis így csinálnám a helyükben. Könnyebb alacsonyabb árfolyamról többszörözni, mint mondjuk 120-ról, pláne egyre növekvő darabszám mellett, még ha azok jelentős része elvileg stabil kezekben is van csökkenő közkéz mellett. Majd kiderül idővel, hogy mi a céljuk. Az árfolyamot oda teszik, ahová akarják, nem rajtunk múlik.
Nobilis és Héja sem pusziért adhatta a lóvét, főleg nem 120-as árfolyamon.
Te most bankfiókban ülsz vagy telefonos ügyfélszolgálaton?