Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

zeeh_ Előzmény: #338848

290? Miért, lesz részvény összevonás? :)

Jó lenne kiszállni belőle, mert amikor befektettem a jövőbe immár több, mint 3 éve, nem egészen így képzeltem el. Elkövettem anno a zöldfülűek tipikus hibáját, tanulópénz megfizetve eddig rendesen ezáltal, hogy beragadtam. :-/

Jövőre be van tervezve a lakás vétel, kellene a lóvé. Remélem, most nem az jön, hogy döglesztik az árfolyamot 1-2 évig, mire megint lesz egy duplázás, triplázás benne.

Most azt a verziót látom reálisabbnak így, hogy már gyakorlatilag 100 felett ki vannak tömve az emberek (főleg 130-tól felfelé 231-ig és a 90-100 közötti régió is tömés gyanús, sokáig volt itt az árfolyam), hogy visszanyomják 50-60 környékére és onnan lesz idővel majd egy dupla, tripla. Én legalábbis így csinálnám a helyükben. Könnyebb alacsonyabb árfolyamról többszörözni, mint mondjuk 120-ról, pláne egyre növekvő darabszám mellett, még ha azok jelentős része elvileg stabil kezekben is van csökkenő közkéz mellett. Majd kiderül idővel, hogy mi a céljuk. Az árfolyamot oda teszik, ahová akarják, nem rajtunk múlik.

Nobilis és Héja sem pusziért adhatta a lóvét, főleg nem 120-as árfolyamon.

Te most bankfiókban ülsz vagy telefonos ügyfélszolgálaton?