Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: olcsó!

#338551 hosszhuszár Előzmény: #338550

A bal oldalát nézném át, alaposabban, nem véletlen, hogy jobbról fotózták, szerintem..

Azért borzasztó, hogy mindíg a csavart kell keresni itthon, egy használt autó vásárlásakor.....

Nyugatabbra ilyen nincs, a hibákat fotózzák le....

#338550 Sumér harcos Előzmény: #338540

JOJ rendszám 2005-ben futott....az autó évjárata 2002...

ezért vagy 2005-ben hozták be,vagy rendszám cserés volt...

#338548 hosszhuszár Előzmény: #338540

ne kapkodj, egy szervízben azért átnézetném, fizetés előtt........

km-t nem ír, ha nem túl sok lenne benne, megírná, szerintem....Úlés fura, hogy ennyire kiült, repedezett.....

tegnap békés megyében,me…

#338043 Sumér harcos

tegnap békés megyében,megfogták az első lézer blokkolót használó autóst...bevitték autóval 1ütt....

de egyenlőre zavaros,hogy mi lesz vele....

vsz nem vihették volna be....az autot....

a törvény nem tiltja az ilyen szerkezetek árúsitását sem.....forgalmazását sem,reklámozását sem......sőt a használatával kapcsolatban is zavaros.......

nem beszélve arról ,hogy én nagyon dühös lennék,ha neki állnának szétguberálni pl. az automat ilyen miatt.....

Sziasztok. Köszönöm, de…

#337741 hosszhuszár

Sziasztok.

Köszönöm, de még nagyon messze van a késztől....

Kint hagyom én ezt is majd a kapu előtt, nem bántják itt az autókat, Ricsi, be sem zárta az övét, és nem bántották..:))

A lájk gombot, az oldal adta....:))

Elnöki autó, én sosem leszek elnök, sajna.....:)

Na, megyek is küzdök tovább...

Egyébként, az az érdekes ebben az autóban, hogy szinte minden javítható rajta, vagy ha nem, nem komplett egységet kell cserélni, csak azt a darabot, ami meghibásodott, persze csak akkor, ha nem javítható....

Van úgy, hogy szidom a felmenőjét annak, aki ezt kitalálta, ( szerelés közben), de elhamarkodtam többnyire, mert kicsit elgondolkodva, rájövök, hogyan kell csinálni, akkor viszont annyira egyszerű, és kézenfekvő......:))

Re: nincs cím

#337704 _pda_ Előzmény: #337695

ezt gondolom nem fogod a kapu elött hagyni :))

majd kukkolok, hátha elkaplak vele egyszer ;-)

Re: Januártól lefoglalják az autóját annak, aki nem fizeti ki a bírságot

#337690 banyaiz Előzmény: #337678

Engem kb 2 éve úgy büntettek tilosban parkolásért, hogy nem volt mikuláscsomag, csak egyszer jött egy levél, 6, vagy 8 k volt, az is megállni tilos táblánál , de szerencsére nem rendőrök, hanem közterületfenntartók voltak különben nem úszom meg ennyivel. Kicsit paráztam mert sokszor megálltam ott, és jó nagy csúszással jött a levél, szerencsére nem jött utána több. :)

#337678 Ozzy_ Előzmény: #337608

Fix összeg, nem mérlegelhetnek.

Volt parkolójegyem, meg utólag bemutatott roki kártya is.

Ugyanis fizető parkoló mellett volt, és úgy is nézett ki, mintha az lenne, csak a túloldalon alig látható helyen tettek ki egy megállni tilost (egyirányú, de széles utca). Aztán a reklamációmra kaptam egy válaszlevelet, hogy fellebezés 5000HUF.

Hát mondom a phaszom..... Állampolgári jogok 5000-ért. Inkább befizettem aztán felejtsük el egymást.

tavaly nyáron az új M0 v…

#337613 Sumér harcos

tavaly nyáron az új M0 végén ahogyan akartam az M5-re hajtani....

trafipax.....

rendőr megállit....mondom neki hóha koma,nem mentem gyorsan....

áááá nem azért szedtem ki,mondá...

kérdem akkor miért?

nincs felkapcsolva a világitás.....

mondom nézze,fel van...mutatom....

áá most kapcsoltam fel-válaszol

mondom mész a ****

paff egy csekk x ezerről....

rögtön más volt a napom:)

#337608 banyaiz Előzmény: #337559

1-1,5 éve záróvonal átlépés és sétáló utcába behajtást megúsztam 10 k helyszínivel, éjszaka volt , és nem vettem észre, hogy rendőrök jönnek mögöttem kb ketten voltunk az utakon. Ezek szerint rendesek voltak velem, ha neked 30 volt megállni tilos.