Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#339372 zeeh_ Előzmény: #339355

Rávettem 8550-en. Naná, hogy elkezd esni.

Ma elég pocsék napom van, ezek szerint a tőzsdén is. :-/

#339354 matgab Előzmény: #339338

hát nagyon úgy tűnik, hogy a faktor megint legyőzhetetlen...

7700 -8000 között szabadultam meg tőle...Gondoltam majd 7200-on megint visszaveszem...

Re: RFV kötvény 2

#339281 Bendeguz Előzmény: #339271

Valóban, Damoklész kardja még lebeg. Jöhetne egy megnyugtató hír, hogy a pakkot egyben külföldre menekítették egy világszerte híres buy&hold stratégiát követő guruhoz, aki csak tízszerezés után hajlandó eladni :)

#339227 Bendeguz Előzmény: #338017

BÚÉK!

RFV leányt alapított Kolozsváron. Úgy áll a zászló, hogy ott is távhőt fognak elosztani.

#338017 zeeh_ Előzmény: #338011

1. Én el tudnám képzelni, már sokszor le is írtam, hogy pl. én mit tennék, de ezt eddig 20 év alatt egyik kormány sem merte bevállalni. :) Kemény lépések kellenének, majd meglátjuk, lesz-e elég bátorság hozzá?

2. Ebben van valami, de oroszlánrésze lesz ebben az MSZ(M)P-SZDSZ koalíciónak, akik most hirtelen megvilágosodtak és teljesen tisztában vannak azzal, hogy milyen lépéseket kellene meglépni az ország talpraállítása érdekében, amit eddig ők sem léptek meg, amikor lehetőségük lett volna rá.

#338011 banyaiz Előzmény: #337984

Egyetértek két dolog:

1. El tudnám azt is képzelni annyira jó kiadáscsökkentéseket jelentünk be, hogy egy pozitív világhangulat mellett behozzuk az alulteljesítésünket és legalább egyenlő súlyra vesznek. Ez is benne lehet a pakliban. (Eddigi produkciót látva nagy esélyt nem adnék azért erre, pedig könnyedén kivívhatnánk ezt, csak hát..... )

2. Vsz ha minket bóvliba vágnak azt csak a saját ostobaságainknak köszönhetjük.

#338009 zeeh_ Előzmény: #337984

2. verzióra tippelnék.

Csinálhatnak Orbánék bármit, ezek most berágtak és próbálnak törleszteni.

Azért az vicc, hogy a bóvli szélén kullogunk, miközben az írek per pillanat sokkal rosszabbul állnak. Az a mázlink, hogy mire bevezethetnénk az eurót, addigra az össze fog omlani (nem véletlenül nem akarják elkapkodni a csatlakozást a csehek, lengyelek).

Ezek a minősítők meg jobban tennék, ha inkább USA-t minősítgetnék a FED dollárnyomda miatt is. Tulajdonképpen Orbánék elkezdhetnének forintot nyomtatni. Ha a FED megteheti fedezet nélkül, bárki megtehetné.

#337988 Bendeguz Előzmény: #337984

A hideg verejték csorog a tarkómon a prognózisodat olvasván...

Konkrétan RFV-vel kapcsolatban egy böszme nagy dupla csúcsból történő lefordulást várok, többek között az általad vizionált bóvli kategória és usa korrekció miatt, de ezt majd csak 3-4 hónap múlva, addig benne van a 9800 újbóli érintése.

#337984 matgab Előzmény: #337959

esni fog a tőzsde és ez alól nem tudja majd nagyon kivenni magát az RFV sem.

Bár lehet, hogy a MNYP tulajdoni pakkot sikerült vkinek eladni, és az dobhat az árfolyamon.

Mind a két leminősités kiszivároghatott, vagy mondjuk úgy számitott rá a piac, mert megfigyelhető volt, hogy a leminősitések előtt milyen mértékben maradtunk le a nemzetközi trendektől.

Most kvázi két eset lehet (úgy unblock):

1) Az Usa is elkezd valamikor korrigálni és akkor mi mehetünk a levesbe,

2) vagy az USA továbbra is megy felfele, mi meg alulteljestők leszünk.

Ezen belül az RFV persze viszonylag önállóan mozoghat az esetleges manyup hr esetén.

Februárban bejelentik a reformokat.

Ezért azzal utána a piac vagy elégedett lesz és akkor elkezdhetünk felfele menni,

vagy a számomra valósznűbb eset, hogy a nemzetközi pü-i hatalmak úgy akarnak minket megfojtani, hogy leminősitenek bóvliba. Ebben az esetben csak egykori gazdagodó társunkat tudom majd idézni: Menekülééééés!

Aztán majd 1000 forintos OTP-ből jól be kell vásárolni és rátenni az unoka NYESZ számlájára...

#337959 Bendeguz Előzmény: #337951

Itt a leminősítés, valóban. Nem látom a nagy esést RFV-ben. Mi a teóriád matgab?

#337788 zeeh_ Előzmény: #337769

Én is olvastam. Kérdés, hogy igaz-e...?

Ha nem, akkor nagy öntés lehet, de nagyobb esélyt látok valahogy én is arra, hogy próbálnak minden követ megmozgatni a pakk átpasszolása érdekében.

Ez nem tolvajrészvény, a BÉT egyik nagy gyöngyszeme.