sajnos ez igy van a csavarral kapcsolatban.....
sajnos ez igy van a csavarral kapcsolatban.....
A bal oldalát nézném át, alaposabban, nem véletlen, hogy jobbról fotózták, szerintem..
Azért borzasztó, hogy mindíg a csavart kell keresni itthon, egy használt autó vásárlásakor.....
Nyugatabbra ilyen nincs, a hibákat fotózzák le....
JOJ rendszám 2005-ben futott....az autó évjárata 2002...
ezért vagy 2005-ben hozták be,vagy rendszám cserés volt...
ne kapkodj, egy szervízben azért átnézetném, fizetés előtt........
km-t nem ír, ha nem túl sok lenne benne, megírná, szerintem....Úlés fura, hogy ennyire kiült, repedezett.....
csak jókat mondanak róla... na jó egy kicsit nagy étvágyú... :))
Amerikai piacról érkezett a kicsike...3000,benzin,automata,kemény paraméterek:)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/lexus/rx/lexus_rx_300_sport_automata-4355876
még nem vettem meg, de holnap megnézem... és potyára nem szeretek menni, ha nagy baj nincs vele, ezzel megyek haza... árban már megállapodtunk :)
tegnap békés megyében,megfogták az első lézer blokkolót használó autóst...bevitték autóval 1ütt....
de egyenlőre zavaros,hogy mi lesz vele....
vsz nem vihették volna be....az autot....
a törvény nem tiltja az ilyen szerkezetek árúsitását sem.....forgalmazását sem,reklámozását sem......sőt a használatával kapcsolatban is zavaros.......
nem beszélve arról ,hogy én nagyon dühös lennék,ha neki állnának szétguberálni pl. az automat ilyen miatt.....
Sziasztok.
Köszönöm, de még nagyon messze van a késztől....
Kint hagyom én ezt is majd a kapu előtt, nem bántják itt az autókat, Ricsi, be sem zárta az övét, és nem bántották..:))
A lájk gombot, az oldal adta....:))
Elnöki autó, én sosem leszek elnök, sajna.....:)
Na, megyek is küzdök tovább...
Egyébként, az az érdekes ebben az autóban, hogy szinte minden javítható rajta, vagy ha nem, nem komplett egységet kell cserélni, csak azt a darabot, ami meghibásodott, persze csak akkor, ha nem javítható....
Van úgy, hogy szidom a felmenőjét annak, aki ezt kitalálta, ( szerelés közben), de elhamarkodtam többnyire, mert kicsit elgondolkodva, rájövök, hogyan kell csinálni, akkor viszont annyira egyszerű, és kézenfekvő......:))
lájk gomb? :) szép elnök úr
ezt gondolom nem fogod a kapu elött hagyni :))
majd kukkolok, hátha elkaplak vele egyszer ;-)
szép munka, gratula. :)
Talán a végleges forma:
Engem kb 2 éve úgy büntettek tilosban parkolásért, hogy nem volt mikuláscsomag, csak egyszer jött egy levél, 6, vagy 8 k volt, az is megállni tilos táblánál , de szerencsére nem rendőrök, hanem közterületfenntartók voltak különben nem úszom meg ennyivel. Kicsit paráztam mert sokszor megálltam ott, és jó nagy csúszással jött a levél, szerencsére nem jött utána több. :)
Fix összeg, nem mérlegelhetnek.
Volt parkolójegyem, meg utólag bemutatott roki kártya is.
Ugyanis fizető parkoló mellett volt, és úgy is nézett ki, mintha az lenne, csak a túloldalon alig látható helyen tettek ki egy megállni tilost (egyirányú, de széles utca). Aztán a reklamációmra kaptam egy válaszlevelet, hogy fellebezés 5000HUF.
Hát mondom a phaszom..... Állampolgári jogok 5000-ért. Inkább befizettem aztán felejtsük el egymást.
Ott a legszemetebbek.
Ha van sapka rajtad azért ha nincs azért büntetnek:)
tavaly nyáron az új M0 végén ahogyan akartam az M5-re hajtani....
trafipax.....
rendőr megállit....mondom neki hóha koma,nem mentem gyorsan....
áááá nem azért szedtem ki,mondá...
kérdem akkor miért?
nincs felkapcsolva a világitás.....
mondom nézze,fel van...mutatom....
áá most kapcsoltam fel-válaszol
mondom mész a ****
paff egy csekk x ezerről....
rögtön más volt a napom:)
1-1,5 éve záróvonal átlépés és sétáló utcába behajtást megúsztam 10 k helyszínivel, éjszaka volt , és nem vettem észre, hogy rendőrök jönnek mögöttem kb ketten voltunk az utakon. Ezek szerint rendesek voltak velem, ha neked 30 volt megállni tilos.