... hát ez felháborító..elcsaklizni a gyerkőctől az ajándékot.. ;))
... hát ez felháborító..elcsaklizni a gyerkőctől az ajándékot.. ;))
Igen, egy gyönyörű kissrác! :-)
A kis gitár meg annyira tetszik nekem is, hogy lehet, meg sem kapja...
:-D
grat..
biztosan fog neki örülni a fiad..
de, hogy ne égessem magam..ugye fiad van??.. :D
én a brókernetnél amíg megvolt addig évente fizettem..
Ja! És megvan a gitár! :-)) Köszönöm még egyszer a jótanácsokat.
Én még életemben nem vetemedtem ilyesmire (utálom a pdf-et), de talán ez? Dicsérik.
http://www.hatekonysag.hu/blog/pdf-szerkesztes-pdf-xchange-viewer.htm
nem tudom, hogy mit tud a bnet, de tény, hogy a többi biztosítóknál nem járnak ilyen luxus autókkal az üzletkötők, talán a termék kínálat, de még az ovb-nél is lightosabb autókkal járkálnak... tudtommal a biztosítók az éves állománydíj 100-150%át fizetik egy unit linkért, de ez változó...
jaaah értem, ez így tényleg gáz. nekem úgy van, hogy forintban levonják és ők átváltják a napi középárfolyamon euróba.
a többinek nincs privát rendszámos luxus autója..
ha látsz egy nagyon nívós autót az utakon legközelebb majd nézd meg a rendszámát..
rengeteg BNET..... rendszámú autó rohangál az utakon.. szerintem a többi biztosító ezt nem engedi meg magának..ebből kifolyólag nem is tudod, hogy a többi mennyit szakított le az ügyfelekről..
minden unitlinked biztosító tuti sokat..de nem teszik közszemlévé mint a brokernet az autóival..
Ha esetleg nincs rá garancia akkor csak óvatosan a részvényekkel, nehogy bukj rajta, mert amúgy is elég nagy díjakat legombolnak a biztosítók.
nem csak azok gombolják le az embert, hanem az összes többi biztosítós is szerintem. lehet, hogy a bnet nagyban csinálja...ők tudják.
de az baromi drága most, és azért nem akarok így váltani eurót.
még azt kell megkérdeznem, hogy a kifizetés az euroban vagy forintban fog történni:-) ezt elfelejtettem..
na meg ezt sem tudom. hogy tőkegarancia van e rá vagy hozamos. nemtom. megnézem a szerződést, mert elfelejtettem, annyira balek vagyok.
Tudsz Ft számlára beszedésit megadni Eur-ra csak akkor az aktuális árfolyamon váltanak neked minden befizetésnél biztosítónál ez néha jó, néha rossz.
Amúgy nekem nem lenne bajom ezzel a termékkel, ha az a fránya adókedvezmény meglenne, remélem visszahozzák hamarosan. Pl Járai elég érdekelt lehet a témában.
Ha van tőkegarancia, hozamgarancia a tiédre is akkor amit csak lehet részvénybe szvsz. Ha bejön jó hozamod lesz, ha nem akkor pedig a garantáltat megkapod. Kis kockázattal nyerhetsz esetleg. Milyen jól fog jönni a pénz 8 év múlva is. :)
ez az egész unitlinked történet az emberek szivatása magas fokon..meg még azon is túl..
irdatlan pénzeket markoltak fel az ügynökök, különösen a brokernetesek..
a kenese marina portnál szoktak nyaranta virgonckodni..annyi BNET rendszámú porsche-t, audi tt-t, touareg-et - és még sorolhatnám a különböző kiemelten drága márkákat - még nem láttam egy kupacban mint a marina parkolójában..
elgondolkodtató azért, hogy hány ügyfelet kellett ehhez átverni..
nem is merek rágondolni..:o)
hát bakker, mindkettő. euroban kell fizetnem, nem tudok beszedésit indítani. amikor meg jól jönne a pénz, akkor nem tudom kivenni.. az elején lemondtam az indexálásról. azt be lehetett állítani hogy soha nem fogom kérni.
kérdeztem az üzletkötöt, hogy melyik alapot érdemes most váltani, hát mondott egyet, de nem éri meg. ráadásul én nem tudom az oldalukon megnézni, csak összehasonlítani az alapokat, nem tudok éves vagy fél éves értéket nézni, nincsen rajta. a profitlineon igen.
most mi a problémád ezzel? nem értem. az hogy nem tudsz hozzá nyúlni, vagy az, hogy nem tudod fizetni, mert elfejted a csekket befizetni? ez ellen véd a csoportos beszedés oszt annyi...
engem is idegel, hogy adókedvezményt nem lehet érvényesíteni, ezért már indexálást nem is fogom kérni, mert nincs miért... alapváltoztatás meg jövőre lesz nálam...