Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#337457 Csilla76 Előzmény: #337456

itt is lehet váltani az alapok között, két napot kell várni míg átmegy, és 2 Euro költsége van. haláleseti van hozzá. szerintem a konstrukció aok helyen azonos, illetve hasonló. nem vásárolom vissza, mert az még nagyobb bukta lenne, mint ami most van benne. egysszerűen nem éri meg. sebaj, 10 évig védve vagyok hülyeség ellen, és tudom, hogy mit nem akarok kötni...no meg biztosítóst sem fogokfogadni egyhamar.

#337456 banyaiz Előzmény: #337453

Ahol én vagyok ott tudod variálni a különböző részvény és kötvényalapok között a pénzt. Annyi megkötés van a hozam, tőke garancia miatt, hogy bizonyos % felett nem mehetsz részvénybe, plusz egy életbiztosítás. Adókedvezménnyel jó buli, anélkül semmi extra. Nem tudom van e még a világon egy ország ahol a hosszú távú szabályokat így felrugdossák. Hiába a kiszámíthatatlanság jót tesz a gazdaságnak. :)

Úgy szokott lenni ezeknél a unit linkedeknél, hogy egy idő után vissza tudod vásárolni, csak akkor buksz rajta, nem biztos érdemes, neked kell megítélni.

#337453 Csilla76 Előzmény: #337433

látom sokan bevásároltaunk ebbe a fantasztikus unit linkedbe. sajnos én azzal vagyok bajban, hogy rendszeresen kellene fizetni, ami nekem nem sikerül. no meg ez az euros dolog is..nagyon szkeptikus vagyok vele..2018ban vajon lesz még? nem tudom..pedig addig már meg fogom tartani ezt a unit linkedet, aztán többet soha nem kötök. nem tudom kivenn a pénzemet, meg nem mobilis. inkább egy befektetési alapba teszem..oké, ott is hosszú távon éri meg ...talán. de legalább ki tudod venni, ha nagyon gáz a helyzet. itt meg nem.

#337433 banyaiz Előzmény: #337394

Nekem van tőke, hozam garos, de nem Avivás, adókedvezmény miatt kötöttem főleg , meg arra gondolva, hogy mire lejár itt már rég eur lesz euró alapon megy, azóta adókedvezményt eltörölték, euróra meg 2020 körüli dátumot jósoltak. Lehet hosszú távra tervezni ebben az országban, meg öngondoskodni, kár, hogy a jogszabályi háttér évente 2x megváltozik:)

Semmit nem csinálok vele, fizetgetem be a részleteket, esetleg az alapok között mozgok benne ha úgy látom, aztán ha lejár akkor 10x is meggondolom mielőtt ilyen adókedvezmény dumákat még egyszer elhiszem akárki is van kormányon.

Sziasztok:) Van valakin…

#337405 Ricsi

Sziasztok:)

Van valakinek pdf szerkesztője?

#337403 Csilla76 Előzmény: #337400

én sem tudom, hogy miért kötöttem, valszeg ez balek kategória, a legrosszabb fajta..szerintem nincsen értelme, de most már tudom..még szívom a fogam 8 évig:-), de a baj, hogy veszteségem van rajt..euro váltás..phu..

#337400 Koffein Előzmény: #337394

Nekem is van, de nem az avivanál hanem a generalinal, nem is tudom miért kötöttem... jaaah igen az adókedvezmény miatt, ami már nincs, no fene, fizettem, majd amikor lejár betolom valami jövedelmezőbb dologba...

Van egy euros megtakarít…

#337394 Csilla76

Van egy euros megtakarításom, ja, nem is biztosítás, unit linked, avivás. utálom..és 10 éves...(minek ez nekem? tanulni persze)

a kérdésem, nektek van ilyesmi, vagy hasonló és hogy kezelitek? köszi a választ előre is.

#336995 Ricsi Előzmény: #336994

Fordítva volt bekötve, a süssön a nap felelne meg a napfénytetőnek. Valami kókler tehette össze, szerintem csináld meg rendesen:)

#336994 hosszhuszár Előzmény: #336990

majdnem..:))

A süssön a nap, a belső világítást kapcsolja...

Az azonnal előzz, pedig a napfénytetőt nyitja, ill zárja.....

#336991 Csusza Előzmény: #336979

Hopp, akkor egy frappáns 5let! Ha valóban csak képeket akarsz egyelőre, akkor a postimage.org album funkciója is jó lehet. Hót egyszerű, és átméretezés nélkül fel tudsz tölteni képeket, valamint nincs lap tetején p.nareklám és nem törlik őket, mint a gagyi képfeltöltő helyeken.

Ha gondolod, akkor (privátban) adok címet, hogy meg tudd nézni, milyen, nekem vannak ilyen albumjaim.

Egy hátrányát tudom, hogy később nem tudod a képek sorrendjét változtatni, vagy csak én vagyok béna, és nem jöttem rá.

Közben látom, valószínüleg trágyatalan már a dolog. Lényeg, hogy megoldódjon a dolog! Egyébként én is kiváncsi vagyok, mire vagy képes. ;-)

#336990 Ricsi Előzmény: #336986

Ezek mit kapcsolnak? Mert a piktogramról én nem értem, csak gondolom:

Bal oldali: süssön a Nap, ez a parancs!!!

Jobb oldali: azonnal előzz!!!

#336988 Kissherceg Előzmény: #336986

saját szerver lesz, annyi képnek lesz hely, hogy 500évig blogolhatsz :) nincs mit :) hátha találsz itt potenciális vevőt is :)

#336986 hosszhuszár Előzmény: #336975

No, de akkor blogolnék itt, ha lehet, és nem kerül túl sokba..::))

A segítségedet megköszönöm, beszéljünk róla.

Bevallom, nem minden hátsó szándéktól mentes az ötletem.

Szeretném, ha rám találnának, és kisebb felújításokkal megbíznának.

Szeretem csinálni, csak ne legyen határidős a munka....

Ha alkalmas neked, keressük egymást valahogy.

Most két, darab kapcsolót festettem újra:

Ilyen volt festés előtt

http://kepfeltoltes.hu/101217/K_p_018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/101217/K_p_012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és utána

http://kepfeltoltes.hu/101217/K_p_023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/101217/K_p_022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kb 2 órás munka, a kettő...

#336985 Csusza Előzmény: #336983

Nem veszi észre, hogy mindenki menekül előle. Hagyd, reménytelen eset...

:-DD