Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#337917 banyaiz Előzmény: #337875

Nem ismerem a médiatörvényt így nem akarok hozzászólni, láttam nagy a nemzetközi felzúdulás, nem szerencsés. Új alkotmányt is mindenképpen szeretnének, egyszerűen nem értem mi lehet az a nagyon fontos dolog amit abba bele kell tenni, és ennyire siettetni, inkább dolgoznák át a régit 4 év alatt, mondjuk ez sem központi kérdés nekem.

Gazdasági kérdések izgatnak engem leginkább, ez a sok politikai maszlag amit összehordanak más területen nem hoz lázba.

külső szemlélőként úgy tűnik, hogy nekik nem a gazdasági kérdések a legfontosabbak, hanem az csak egy szükséges rossz amivel muszáj foglalkozni, ez meg is látszik a nyilatkozatokon intézkedéseken :)

#337875 Ozzy_ Előzmény: #337870

a médiatörvény nem illik a képbe.

A költségvetésre, államadósságra, vagy bármi más gazdasági folyamatra sincs hatása. Itt dől Viktor tegnap esti interjúja is. Ott azt mondta elsősorban a hiány lefaragásán dolgoznak.

#337870 banyaiz Előzmény: #337863

Na ez nagyon negatívra sikerült. Felteszem az optimista szemüveget.

Szóval , ha úgy nézem a kormány nagyon jó dolgokat akar, csak nem sikerült megértetni a világgal egyelőre. Majd 1-2 év múlva látszanak a pozitív hozadékai a forradalomnak és akkor örülünk.

Van egy koncepció adócsökkentésben, mnyp-ben is, ha bizonyos szemszögből nézem. A sajátos kommunikáció pedig abból adódik, hogy annyira dolgoznak, hogy nem jut idő a gondolatok megfogalmazására, szóval nem a beszédre, hanem a tettekre helyezzük a hangsúlyt. Más pozitívum nem jut eszembe, bárhogy erőltettem. :)

#337863 banyaiz Előzmény: #337856

Én szoktam nézni Egyenes beszédet, és Tétet. Nem rossz műsorok vsz.

Amit felvetsz, hogy ebből jó is kisülhet egyetértek, mert van az a szint ami alá már nem süllyedhet a megítélésünk és akkor onnan törvényszerűen javulnia kell. Ebben bízhatunk, elnézve az állapotokat, hogy a béke segge szintnél sokkal lejjebb már nincs. Nem tudom megítélni mennyire közel járunk ehhez a ponthoz remélem elértük már, mert nálam már néhány intézkedés és főleg a stílus kivágta a biztosítékot.

Amúgy az látszik, így fél év után a számomra, hogy a Fidesz azt az utat próbálja járni, hogyan lehetne úgy rendbe tenni a költségvetést, hogy az ne járjon jelentős népszerűségvesztéssel. Ennek a lépései az IMF (soha nem újítják meg a hitelkeretet ilyen lépésekre el kellett hajtani őket), a bankadó egyéb különadók (értelmük mértékük vitatható, de jól lehet kommunikálni a nép felé), az Mnyp ( emberek egy része azt sem tudja mi fán terem az egész téma, és mégsem a pénztárcájukból veszik ki a lóvét, hanem egy távoli ígéretet , de ez már megosztóbb lépés) , és egy viszonylag szűk rétegnél kifejezetten komoly adócsökkentés , közben pedig surranópályán új alkotmány előkészítés, pártkatonák minden pozícióba (ez mondjuk szokásos gyakorlat Mo-n) médiatörvény stb.

Összefoglalva ez eddig nekem gyenge, és populista. De várom a nagy fellendülést minden téren. (annyira nem lep meg azért ha mégsem következik be valami rejtélyes oknál fogva)

Elbukott a kommunista bűnökről szóló javaslat Brüsszelben

#337860 kosami

Visszautasította az Európai Bizottság azt a Magyarország által is támogatott kelet-európai kezdeményezést, hogy az egész Európai Unióban tiltsák be a kommunista bűnök tagadását vagy dicsőítését. A bizottság azzal indokolta a döntést, hogy ezt a kérdést az egyes országoknak kell szabályoznia.

http://www.origo.hu/nagyvilag/komment/20101222-elbukott-a-kommunista-bunokrol-szolo-javaslat-brusszelben.html?cmnt_page=1

Lenne jajveszékelés ha Magyarország törvényt módosítana és tagadhatóvá válna a holokauszt.

Átkapcsoltam az ATV-re,k…

#337856 zeeh_

Átkapcsoltam az ATV-re,kiváncsi voltam,hogy ma mivel hülyitik a nyugdijasokat (más úgyse nézi).

Az MSZ(M)P ifjú titánja, Molnár Csaba nagyon aggódik az alkotmányért és a demokráciáért. Érdekes,hogy pl. 2006. Okt. 23-án sem ő,sem a komcsi haverjai nem szóltak egy rohadt szót sem,csak mosták kezeiket,most bezzeg rettegni kell.

Most épp a tel-avivi szabad demokraták bukott elnöke nyomja a süket szöveget,utána jön Kovács elvtárs,az EU biztosok szégyene.

Feltünő,hogy a balos médiák mennyire nyomják a rettegni kell szöveget. Felmerül az emberben,hogy ebből még jó dolog is kisülhet.

Alföldiről, ávósokról, m…

#337816 Wall street

Alföldiről, ávósokról, muszlimokról és a médiatörvényről kérdezték Novákot az MTV-ben !

A 2006. őszi események után szíve joga használni e kifejezést – mondta Novák Előd, a Jobbik alelnöke a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában annak kapcsán, hogy ávósnak nevezett egy rendőrt, aki ezért becsületsértésért beperelte.

A politikus szerint kettős mércét alkalmaznak: a taxisblokádot engedélyezték, de a Gyurcsány-rezsimmel szembeni tüntetéseket rendre feloszlatták.

Felhívta a figyelmet arra:¨nem az 50-es években állították elő egy nap alatt a legtöbb – 216 – embert, hanem amikor a Magyar Gárda mellett tüntettek.

Arra a felvetésre, hogy Alföldi Róbertet, a Nemzeti Színház vezetőjét miért személyében támadják, ahelyett, hogy szakmailag kritizálnák, Novák Előd elmondta: nemrég meg akarta nézni Závada Pál darabját, de visszamondta a jegyrendelést, mert egy kritikában azt olvasta, hogy a színpadon az Erdélybe bevonuló bakák maszturbálnak egy Nagy-Magyarország képre. Hangsúlyozta: azt tapasztalják, hogy Alföldit azért nem merik leváltani, mert félnek attól, hogy akkor antiszemitizmus, homofóbia vádjával illetnék őket. Pedig – tette hozzá – miniszterelnököt is váltottunk már évad közben.

Örömmel vették Mong Attila akcióját – mondta Novák előd. (A Kossuth rádió 180 perc című műsorának vezetője egy percre elhallgatott, miután a parlament elfogadta a médiatörvényt.) Novák úgy véli: a médiafelügyeletben ott kell lennie minden párt képviselőjének. Szerinte a Fidesz kaotikus viszonyok között rendezte a médiatörvényt. Az utolsó pillanatban, amikor csak koherenciazavarra hivatkozva lehetett benyújtani módosító indítványt, összesen 106 érkezett az asztalukra, ezt elolvasni is lehetetlen egy óra alatt – szögezte le.

(Híradó)

http://kuruc.info/r/2/71436/

Ez a módszer általában a…

#337549 Kezdő

Ez a módszer általában a Fidesznél. Nagyot mondás, a droidok bekajálják, és várják hűségesen.

És lássuk be, ezt jól csinálják. Mennyi mindent lenyeltek nekik.

"Előzné a kormány Svédor…

#337450 Sumér harcos

"Előzné a kormány Svédországot foglalkoztatottságban"-ez viccnek jó....de meg is fog maradni a vicc státuszban.....sajnos...

de lássuk,ha igy van....uccu neki....

#337387 Csilla76 Előzmény: #337376

hát nekem is tele van a tökm hogy én fizetek duplán mindent. az elmúlt három négy év, az a legnagyobb mínusz az életemben. elég volt egy életre megtapasztalni a stresszt. most meg emelik a kamatot...a fene essen beléjök.

B*zi Simorék megint kama…

#337381 zeeh_

B*zi Simorék megint kamatot emeltek.

5,75%

#337376 zeeh_ Előzmény: #337373

Ezért kellene egy új kormányzó erő, mert az utóbbi pár választás csak arról szólt, hogy ki tud jobban benyalni a nyugdíjasoknak (13., 14. havi nyugdíj) és a kisebbségnek (pénz és segélyosztás ész és elvégzett munka nélkül) az adófizetők kontójára.

Orbán Viktor és a cigány…

#337373 Wall street

Orbán Viktor és a cigánybűnözés - II. rész

http://kuruc.info/r/34/71331/

Persze, hogy ez a véleménye Orbánnak. Észak-Kelet Magyarországon csak akkor van esélye, ha a cigányok rá szavaznak, ha pedig elkezd cigánybűnözésről beszélni, akkor szaladnak az MSZP-hez !

#337370 zeeh_ Előzmény: #337357

Jobbikból én se, LMP-t már lehetett látni 1 évvel ezelőtt.

Schiffer kipás képei gondolom, még megnézhetők kurucéknál.

#337367 Wall street Előzmény: #337357

Meg különben is Orbán Viktor foglalkozhatna mással, vannak fontosabb dolgok is, mint a Hanuka !

Nagyon ráér....

Re: Népszerűségvesztést mértek a Fidesznél

#337362 zeeh_ Előzmény: #337354

Nem hiszek a közvélemény kutatóknak.

Kb. annyira függetlenek, mint Stumpf elvtárs elemző intézete.

Re: Népszerűségvesztést mértek a Fidesznél

#337354 kosami Előzmény: #337349

El ne hidd a közvélemény-kutatók hazugságát:)

Népszerűségvesztést mértek a Fidesznél

#337349 zeeh_

http://index.hu/belfold/2010/12/20/nepszerusegvesztest_mertek_a_fidesznel/

"Csökkent az MSZP elutasítottsága. Az ellenzéki pártra májusban 34 százalék nem szavazott volna semmiképp, ősszel az elutasítók száma 27-30 százalékra, mostanra 20 százalékra csökkent."

Nem tanulnak az emberek semmit a múltból. Ha nem tetszik a Fidesz, akkor megint az MSZ(M)P felé fordulnak. Eszem megáll.