Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #337856Én szoktam nézni Egyenes beszédet, és Tétet. Nem rossz műsorok vsz.
Amit felvetsz, hogy ebből jó is kisülhet egyetértek, mert van az a szint ami alá már nem süllyedhet a megítélésünk és akkor onnan törvényszerűen javulnia kell. Ebben bízhatunk, elnézve az állapotokat, hogy a béke segge szintnél sokkal lejjebb már nincs. Nem tudom megítélni mennyire közel járunk ehhez a ponthoz remélem elértük már, mert nálam már néhány intézkedés és főleg a stílus kivágta a biztosítékot.
Amúgy az látszik, így fél év után a számomra, hogy a Fidesz azt az utat próbálja járni, hogyan lehetne úgy rendbe tenni a költségvetést, hogy az ne járjon jelentős népszerűségvesztéssel. Ennek a lépései az IMF (soha nem újítják meg a hitelkeretet ilyen lépésekre el kellett hajtani őket), a bankadó egyéb különadók (értelmük mértékük vitatható, de jól lehet kommunikálni a nép felé), az Mnyp ( emberek egy része azt sem tudja mi fán terem az egész téma, és mégsem a pénztárcájukból veszik ki a lóvét, hanem egy távoli ígéretet , de ez már megosztóbb lépés) , és egy viszonylag szűk rétegnél kifejezetten komoly adócsökkentés , közben pedig surranópályán új alkotmány előkészítés, pártkatonák minden pozícióba (ez mondjuk szokásos gyakorlat Mo-n) médiatörvény stb.
Összefoglalva ez eddig nekem gyenge, és populista. De várom a nagy fellendülést minden téren. (annyira nem lep meg azért ha mégsem következik be valami rejtélyes oknál fogva)