Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#336979 hosszhuszár Előzmény: #336973

Köszönöm, de nem vagyok az írogatós fajta, a képek fázisonként készülnek, így teljesen egyértelmű, szerintem, de igazad lehet, ha belejövök, szövegelek is majd..:))

#336973 Csusza Előzmény: #336967

Arra bármelyik megoldás jó lenne, és gondolom egy egyszerű blogot használni kb egy óra(sem?) lehet megtanulni.

A fórumfelajánlást tartom, ha gondolod, bár ahogy látom, a Vezetőség "elszipkázás" gyanújával rámszólt.

:-))

Azért ha rám hallgatsz, sokkal érdekesebb lenne, ha nem csak képek, hanem leírás is lenne arról, hogy mit hogyan sikerült megoldani, mivel hogyan küszködtél. Úgy a képek is nagyobb értelmet kapnának. Lehet, hogy mondjuk két eredeti ablaktörlőlapátot hosszú keresgélés után egy mozambiki neppertől kell teveháton ideszállítatnod. Ez megírva érdekes lehet, viszont a képekből azt gondolhatja valaki, hogy beszaladtál a tecsóba, oszt hamar bevágtál a kosaradba két akciós lapátot. Ha egyáltalán észreveszik a képeken a különbséget...

#336967 hosszhuszár Előzmény: #336956

SZia.

Köszi, egy nagyon egyszerűen kezelhető blogot szeretnék, gyakorlatilag csak képeket tennék fel a felújítás, kölönböző fázisairól, szöveg nélkül.

#336966 Csusza Előzmény: #336960

milyeeeeeeeen????

;-)

Mellesleg valóban kézenfekvő megoldás, el kell ismernem...

#336958 Kissherceg Előzmény: #336937

blog.hu és blogspotot is használom, mit szeretnél :) mindkettő érthető, de szvsz blog.hunál több a design lehetőség.

#336956 Csusza Előzmény: #336937

Én ugyan blog témában nem vagyok jártas, de talán a blog.hu jöhetne szóba. Gondolom, ott minden magyarul van, és biztosan akad fórumos segítség is.

Ha gondolod, akkor beregelek, és letesztelem, hogy mennyire könnyű megcsinálni és használni egy blogot.

Másik verzióként a saját fórumomat tudom felajánlani. Igaz, annak a témája más, de elvileg van off részleg is, tehát ott elférnél. Az könnyen használható, képfeltöltéssel, szavazással, miegymással. A tárhelyem mérete persze nem hatalmas, de gondolom iszonyat mennyiségű anyagot úgysem akarsz feltenni. (ha mégis, arra is van megoldásom) Természetesen bérelt tárhelyen van, tehát onnan nem tűnhet el semmi. Elérhetősége 100%-os, soha nem volt még fennakadás. (később persze átköltöztethető a tartalom máshová, ha úgy gondolod)

?

blogolnám az öregúr felú…

#336937 hosszhuszár

blogolnám az öregúr felújítását, tudtok valami könnyen kezelhető oldalt, nulla infó tudással?

Köszi.