Azerbajdzsán-Egyiptom Király:))))
Miért használsz külső billentyűzetet a laptophoz? :-)
ugyan; ez várható volt, hogy előtte a phyl-t lenyomják, hogy mire indul a keg-rally, olcsóbban dobják akik belevettek. lesz ez ma még 44 ft-is, miközben a keg a +20% felé fog közelíteni.
Ma sem történt semmi, pár kisbüfi ugrott a keg-es felfügg.-re, már öntik is vissza.
Na, akkor várhatunk még egy évet arra a készpénzre. :-)
"A Hunguest-portfólióért befolyó készpénzből újabb befektetéseket terveznek, azonban még nincsenek konkrét célpontjaik. Példaként az ingatlanpiacot és a gyógyszeripart említette."
Zotya,csak nem lesz még egy Tomikánk? :))
van egy tippem, hogy az eco ettől függetlenül hamarabb lesz 200, mint a phyl 100 ft.
Ebben is szépen kitömték a usereket, akárcsak az ecoban.
Az ezzel a baj, hogy már évek óta ezt a lassú gyötrelmes emelkedést várjuk, hogy ezek a "remegő kezűek" a beker. áruk környékén megremegjenek, de helyette csak lassú gyötrelmes esés van. Azoktól már rég elszedték a papírt, akik jegyeztek és nem volt türelmük vagy lehetőségük várni. Akik még mindig tartják, azok a jelenlegi szinten már tartani fogják. Mégis rengeteg eladó van a könyvben (forintozók), akiknek a papírjait a kutya sem veszi meg.
Szerintem rengeteg részvény van reménytelenül beragadt embereknél 80-180 forint közötti átlagáron. Ezek kényszerűségből erős kezek a jelenlegi árszinten. A beker áruk környékén viszont erősen remegni kezdenek majd. Lassú, gyötrelmes emelkedésre számítok, amíg névérték fölé nem kerül. Onnan aztán gyorsíthat.
Én is hajlamos vagyok azt gondolni, hogy kisbüfik nagy részaránya nem tesz jót a növekedési kilátásoknak. Viszont Kosto másképpen osztályoz: erős- vagy remegő kéz. Ráadásul Kosto tanítása be szokott igazolódni.
Tehát itt a fő kérdés, hogy a 6 milliós papír elvehető-e viszonylag nyomott áron? Ha nem, akkor nem lehet gátja az emelkedésnek.
Johny,lassan akkor ti lesztek a tényezők. Nem kellene lassan jelentenetek?:)
gyorsan eltűnt a reggeli lelkesedés...
kíváncsian várom a keg-hírt vajon mi lesz...
szerintem a pszáf-os dolog fog bejönni.
ha nem, akkor majd megemlítjük a pszáfnak a tegnapi kereskedést és a mai hírt, hogy nézzék meg, van-e a kettő között összefüggés :)))