Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#336605 Zotya32 Előzmény: #336601

ugyan; ez várható volt, hogy előtte a phyl-t lenyomják, hogy mire indul a keg-rally, olcsóbban dobják akik belevettek. lesz ez ma még 44 ft-is, miközben a keg a +20% felé fog közelíteni.

#336601 Sly-- Előzmény: #336572

Ma sem történt semmi, pár kisbüfi ugrott a keg-es felfügg.-re, már öntik is vissza.

#336586 mobilizmo Előzmény: #336566

"A Hunguest-portfólióért befolyó készpénzből újabb befektetéseket terveznek, azonban még nincsenek konkrét célpontjaik. Példaként az ingatlanpiacot és a gyógyszeripart említette."

Zotya,csak nem lesz még egy Tomikánk? :))

#336569 Zotya32 Előzmény: #336564

van egy tippem, hogy az eco ettől függetlenül hamarabb lesz 200, mint a phyl 100 ft.

#336560 Sly-- Előzmény: #336535

Az ezzel a baj, hogy már évek óta ezt a lassú gyötrelmes emelkedést várjuk, hogy ezek a "remegő kezűek" a beker. áruk környékén megremegjenek, de helyette csak lassú gyötrelmes esés van. Azoktól már rég elszedték a papírt, akik jegyeztek és nem volt türelmük vagy lehetőségük várni. Akik még mindig tartják, azok a jelenlegi szinten már tartani fogják. Mégis rengeteg eladó van a könyvben (forintozók), akiknek a papírjait a kutya sem veszi meg.

#336535 Inflexio Előzmény: #336522

Szerintem rengeteg részvény van reménytelenül beragadt embereknél 80-180 forint közötti átlagáron. Ezek kényszerűségből erős kezek a jelenlegi árszinten. A beker áruk környékén viszont erősen remegni kezdenek majd. Lassú, gyötrelmes emelkedésre számítok, amíg névérték fölé nem kerül. Onnan aztán gyorsíthat.

#336522 Trisz Előzmény: #336511

Én is hajlamos vagyok azt gondolni, hogy kisbüfik nagy részaránya nem tesz jót a növekedési kilátásoknak. Viszont Kosto másképpen osztályoz: erős- vagy remegő kéz. Ráadásul Kosto tanítása be szokott igazolódni.

Tehát itt a fő kérdés, hogy a 6 milliós papír elvehető-e viszonylag nyomott áron? Ha nem, akkor nem lehet gátja az emelkedésnek.

#336491 Zotya32 Előzmény: #336479

gyorsan eltűnt a reggeli lelkesedés...

kíváncsian várom a keg-hírt vajon mi lesz...

szerintem a pszáf-os dolog fog bejönni.

ha nem, akkor majd megemlítjük a pszáfnak a tegnapi kereskedést és a mai hírt, hogy nézzék meg, van-e a kettő között összefüggés :)))