Ezt fiatal koromban csináltam, manapság már nekem sincs rá időm két poronty mellett...:))
Viszont, hasonló mint a biciklizés, kicsit kijössz a formából de el már nem felejted hogy kell játszani.
Ezt fiatal koromban csináltam, manapság már nekem sincs rá időm két poronty mellett...:))
Viszont, hasonló mint a biciklizés, kicsit kijössz a formából de el már nem felejted hogy kell játszani.
Na, ez biztos. Zabás tényleg nem a legjobb nő... :-DD
Irigyellek. Napi 2-3 óra nekem biztosan nem fér bele, de mindegy. Legfeljebb még egy dolog, ami kimarad az életemből, kibírom. :-)
Majd a fiam megtanul, és eljátssza, amit hallgatni szeretnék! :-)
Most került elöre egy csinos hölgy. Zabás gondolom nem az.
Én 13-14 évesen kezdtem és mások által elég jónak mondott szintre értem már 17-18 éves koromra. Napi kb 2-3 órát azért illik gyakorolni...:)
na, a tegaanpi longkezdemény egy nagy bukta lesz reggelre, úgy nézem. mert minéz innen egy jó ks fél száalékos esés. miindegy, még csütörtökön be tudom hozni.
más..mostanában jön e la biztosítóknál a nagy hajrá. engem folyamatosan keresnek meg ing, meg aviva, és ajánlgatnak biztosítást. úgy utálom.
ingnél most van laptop akció. aki köt nluk biztit, bármilyet, bármennyit, kap hozzá laptopot. hát ennek sem dőltem be.
van egy avivás biztosításom, és nem tudok belőle luszban kijönni sehogysem...ez a gáz.
eleve eurós..meg eleve elrontottam a portfólióját..és 2008ban kötöttem..ennyit erről. azon dolgozom, hogy hogyan optimalizáljam a kevés nyerőt..pedig megfogadtam, hogy unit linkedet soha többet nem kötök. bár, állítólag Kosztolányinak is volt, és néha az mentette meg a buktától. de még nem olvastam utána.
Ja, hogy te csak most nézed??? :-)
Nekem Zabást sikerült beazonosítani, de az valahogy soványka eredmény... :-D
Most nézem lent a facebokot... :D
Igy nem ér, hogy vannak ott csinos hölgyek és nem tudjuk beazonosítani... :DDD
akkor legyen fordítva...))
mi iszunk csak, akkor menni fog a taps..:))
Nem tudtok annyi bort inni, hogy ti nekem tapsoljatok! :-))
Bár, ahogy a longolás mostanában megy, talán mégis rockstarnak kellene felcsapnom. Ha topmodell már nem lehetek... :-)
minden lehetőséged meg van rá, hogy te is kipróbáld..
kicsit iszogatsz majd színpadra lépsz egy gitárral és énekelsz hasonló
szépet..mi stockisok meg drukkolunk neked.. :D
na és persze lelkesen tapsolunk..
Igen, én is mindig sejtettem, hogy a szolfézs, akkordok, hangnemek, meg ilyesmik mind csak kamu dolgok. :-))
Szerintem ez a pofa sem tud jobban, mint én, csak beiszogatott előtte:
több bort kell inni a tábortűz mellet és máris fogsz tudni gitározni, sőt akkor már menni fog a szintizés is :)))
Kösz szépen!
A hangolás program nagyon jó, nem is gondoltam volna, hogy létezik ilyen. Én sajnos nem tanultam zenélni, és most vénségemre bánom már. Pedig imádom a gitárzenét, és milyen jó lehet nyáresti tábortűznél borozgatva gitározgatni, vagy akár mondjuk egy téli estén a kandalló előtt... :-))
Megkérdezek egy tanárt, ahogy mondod. Persze tudom, hogy csak látszólag könnyű gitározni, de mivel hasznos dolog érdekli a kölköt, ezért örülök a dolognak.
Egyébként hány éves kortól van értelme elkezdeni tanulgatni? Ti mikor kezdtétek?
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=1409015&pid=303054
De szerintem ne vegyél, mert majd a tanár elmondja, milyennel szeretné tanítani. Tanár nélkül úgysem fog menni a dolog.
A gitárt nem felhangoltatni kell, hanem felhangolni. Ha nincs hozzá füled, akkor vannak nagyon jó gitárhangoló programok. Egyszerű használni, a mikrofonon bemegy a hang, a számítógép érzékeli, és kiírja, melyik húrt kell feszíteni, vagy engedni rajta.
http://www.freeweb.hu/kitechnic/ezmegazzz/gitartuner.htm
http://www.gitariskola.hu/letoltesek.html
A fiam a másodikat használja, baromi egyszerű. Ha van még kérdés, akár itt, akár priviben, akár mailban.
Ért valaki a gitárokhoz?
Fiamnak -aki 6 éves, 120 centi magas- szeretnék egy tanulógitárt. Én egyáltalán nem értek hozzá, tehát azt sem tudom, mekkorát és legalább milyen minőséget keressek.
Egyébként egyáltalán nem tud gitározni, viszont érdekli nagyon. Ha olyan helyen járunk, mindig pengetgeti, boltokban nézegeti, és régóta mondogatja, hogy nagyon szeretne egyet.
Tehát valami olyasmire gondoltam, amit már fel tudok hangoltatni (én sem tudok sajnos zenélni), és kicsit elpötyöghet vele. Aztán később kiderülhet, hogy tényleg érdekli-e a dolog, mert akkor beíratnám tanulni, és ha kell, vennénk egy komolyabbat.
Mondjuk örülök, hogy nem a dob vagy hegedű iránt érdeklődik... :-)