Herceg ? Még mindig küldöd ? :))) Még nem kaptam meg....
Herceg ? Még mindig küldöd ? :))) Még nem kaptam meg....
Nem lesz találkozó az év első hónapjában?
nekem is... azt gondoltam ez természetes :)))
küldök :)
Egy csoportképet, ha lehet feltehetnél valahová (esetleg PÜ-ben küldd át a linket, úgy nem lesz publikus).
Helló Herceg !
Ha megkérhetlek küld már át légyszi nekem erre a címre majd :
money89@freemail.hu
Előre is köszönöm !
Küldj belőle a mail címemre! (nem fogom továbbküldeni.)
Aztán, ha mindenáron publikussá akarod tenni - meglátjuk mennyire stabil az oldal működése ...
:)
nem megy az oldal? :) én mindent tagadok.
találtam még képeket, csak annyit írok kinek mennyit ér meg a képek titokban tartása? :D
Ki mondta, mikor mondta?
:DDDD
1170-1220???
A lottóba beszállok....
Így van, rendes magyar emberekkel találkoztam, és jófejek is. Nem ettek meg, én egyáltalán nem is féltem tőlük, nem félve mentem el a talira.
Nem is értem, ki félne tőlük?
Ja, írd már meg azt is, hogy itt a srácok milyen normálisak és nem kell félni tőlük, mert nem nőket ettek, hanem halat s vadat s mi jó falat.
Sziasztok, kicsit késve írok, mert hétvége óta fáradt vagyok. Én is jól éreztem magam, és sok dolgon el fogok gondolkodni, amit akkor hallottam jó tanácsként. köszönöm.
Sziasztok,
Jól éreztem magam, jók ezek a talik. Külön becsülendő, hogy aki nem fővárosi az is felutazik ezért a pár óráért.
Csoki, bort kóstoltam, majd egyszer priviben leírom, hogy mit gondolok róla :o) Köszi, hogy felhoztad.
Ha majd egyszer meglesz a ház, akár medvefarmlátogatással egybekötött bográcsozást én is fel fogok tudni ajánlani.
Sziasztok!
Csak most jutottam a találkozó óta géphez, de első dolgom, hogy megköszönjem a díszes társaságnak, hogy ott lehettem. :-)
Jó volt az egész, jó hangulat. Én határozottan jól éreztem magam. (többi kit érdekel? :-D)
A hely is kellemes, találkozóra tökéletes volt.
Bakibanak kiemelt köszönet jár, hogy megszervezte a helyszínt, és hogy ilyen messzire utazott értünk. :-)
Külön öröm, hogy új arcokat is megismerhettem. Ez mindig érdekes, hogy ki tartozik egy nickhez.
És külön köszönöm, hogy elviseltetek. Ahogy láttam, csak páran menekültek el érkezésem után. A megmaradtak türelme lenyűgözött. :-)
A pálinka kicsit azért bosszant, nagyon dicsérte mindenki (Csokigyáros főztje volt?), de sajnos vezettem, így nem kóstolhattam. Bár piás nem vagyok (csak longos, bár mondjuk az se jobb...), de megkóstoltam volna.
Jah, értem...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/9-3/saab_9-3_2.0_ts_vector-4254427
Ez egy barátomé, ez lehetett a félreértés
pedig nem is ittam... :))
bazsyval beszéltem, amikor hazavittem, mert ő regisztrált valami saab fun oldalon...
és ismeri ezt a kocsit...
Rendben Józsi... semmi gond, úgysem volt rá idő...
ígérem ebben az évben még benézek hozzád... :)