Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: erdőbénye

#335589 learn Előzmény: #335555

Egy csoportképet, ha lehet feltehetnél valahová (esetleg PÜ-ben küldd át a linket, úgy nem lesz publikus).

#335573 TrogerBroker Előzmény: #335555

Helló Herceg !

Ha megkérhetlek küld már át légyszi nekem erre a címre majd :

money89@freemail.hu

Előre is köszönöm !

#335565 GáborGábor Előzmény: #335555

Küldj belőle a mail címemre! (nem fogom továbbküldeni.)

Aztán, ha mindenáron publikussá akarod tenni - meglátjuk mennyire stabil az oldal működése ...

:)

erdőbénye

#335555 Kissherceg

találtam még képeket, csak annyit írok kinek mennyit ér meg a képek titokban tartása? :D

Re: nincs cím

#327934 Csilla76 Előzmény: #327916

Így van, rendes magyar emberekkel találkoztam, és jófejek is. Nem ettek meg, én egyáltalán nem is féltem tőlük, nem félve mentem el a talira.

Nem is értem, ki félne tőlük?

#327916 matgab Előzmény: #327904

Ja, írd már meg azt is, hogy itt a srácok milyen normálisak és nem kell félni tőlük, mert nem nőket ettek, hanem halat s vadat s mi jó falat.

Sziasztok, kicsit késve …

#327904 Csilla76

Sziasztok, kicsit késve írok, mert hétvége óta fáradt vagyok. Én is jól éreztem magam, és sok dolgon el fogok gondolkodni, amit akkor hallottam jó tanácsként. köszönöm.

Sziasztok, Jól éreztem …

#327604 Alex74

Sziasztok,

Jól éreztem magam, jók ezek a talik. Külön becsülendő, hogy aki nem fővárosi az is felutazik ezért a pár óráért.

Csoki, bort kóstoltam, majd egyszer priviben leírom, hogy mit gondolok róla :o) Köszi, hogy felhoztad.

Ha majd egyszer meglesz a ház, akár medvefarmlátogatással egybekötött bográcsozást én is fel fogok tudni ajánlani.

Sziasztok! Csak most ju…

#327495 Csusza

Sziasztok!

Csak most jutottam a találkozó óta géphez, de első dolgom, hogy megköszönjem a díszes társaságnak, hogy ott lehettem. :-)

Jó volt az egész, jó hangulat. Én határozottan jól éreztem magam. (többi kit érdekel? :-D)

A hely is kellemes, találkozóra tökéletes volt.

Bakibanak kiemelt köszönet jár, hogy megszervezte a helyszínt, és hogy ilyen messzire utazott értünk. :-)

Külön öröm, hogy új arcokat is megismerhettem. Ez mindig érdekes, hogy ki tartozik egy nickhez.

És külön köszönöm, hogy elviseltetek. Ahogy láttam, csak páran menekültek el érkezésem után. A megmaradtak türelme lenyűgözött. :-)

A pálinka kicsit azért bosszant, nagyon dicsérte mindenki (Csokigyáros főztje volt?), de sajnos vezettem, így nem kóstolhattam. Bár piás nem vagyok (csak longos, bár mondjuk az se jobb...), de megkóstoltam volna.

#327488 Csokigyáros Előzmény: #327487

pedig nem is ittam... :))

bazsyval beszéltem, amikor hazavittem, mert ő regisztrált valami saab fun oldalon...

és ismeri ezt a kocsit...

#327474 Csokigyáros Előzmény: #327472

Rendben Józsi... semmi gond, úgysem volt rá idő...

ígérem ebben az évben még benézek hozzád... :)