Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#336218 kerikoma Előzmény: #336214

:)))

Az már tényleg elhagyta a naprendszert, vagy legalábbis nagyon a szélén van....

#336214 Zotya32 Előzmény: #336210

amit műveltek azzal is, azok után kinek kell keg?

max egy marslakónak....

de már azok is ellepték a Földet, így vmi naprendszeren kívülinek lehet már csak elsütni :)

De pechük van, mert a Voyager-1 a keg-ről nem visz hírt magával :))

#336209 Johny King Előzmény: #336193

Nem véletlenül vagyunk ezen az árszinten hetek óta minimális forgalommal, ezt jól látjátok!!!

#336193 Trisz Előzmény: #336161

A tényező(k) szintén a trenddel együtt fognak menni. Különben miért csinálnák? Piaccal különösen ők nem fognak szembe menni! Csak jó legyen a megérzésed, hogy egyáltalán itt vannak. Erre azért objektív jelek is utalnak. (Pl. a kereskedés ) Nem mintha fogytán lenne a türelmem, de éppen ezt az időtávval kapcsolatos várakozást szeretném valamelyest körvonalazni. Ezért tettem fel a kérdésemet.

#336189 Trisz Előzmény: #336128

Ezt majd csak a végén látjuk. A lényeg szvsz, hogy a kispapírok rallyjával fog zárulni a ciklus.

Ph-val vagy a nélkül? Ezt el kell találni.

#336161 mobilizmo Előzmény: #336120

Ezekben mindben igazad van,ha egy "átlagos" kispapírról beszélünk,amire nem szállt rá konkrétan egy - egy tényező. Szerintem azonban a phy jelenleg nem ilyen. Én csak azért tartom a papírt,mert szerintem itt ugyanaz a tényező/k/ munkálkodik,aki/k/ az emúlt években igencsak megfuttattak 1-1 papírt. És bízom benne,hogy egy kis morzsa nekünk is jutni fog ebből. Viszont ahogy inflexio szokta írni,nem biztos,hogy megéri az évekig tartó várakozást és folyamatos szívást az,hogy a végén talán csurran-cseppen valami.

#336128 Sly-- Előzmény: #336120

Ha összevetjük pl. a BUX-chartot (ami nagyjából leköveti a globális változásokat) a Phyl.-ével, megfigyelhető, hogy egészen tavaly év végéig többé-kevésbé lekövették egymást. Nézd meg 3 év távlatából:

http://kepfeltoltes.hu/101215/BUX-PHY_3_e_2010.12.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valamint nézd meg az utolsó 1 évet:

http://kepfeltoltes.hu/101215/BUX-PHY_1_e_2010.12.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jól látható, hogy az utolsó 1 évben (pedig volt vola rendesen), a Phyl.-re semmi külső körülmény nem hatott, csak trendelt lefelé.

Szerintem az, hogyha megsaccoljuk, hol lesz globálisan a ciklus teteje, semmiféle összefüggésben nem lesz a Phylaxiával.

#336120 Trisz Előzmény: #336097

Abba nem mennék bele, hogy ph csártját prognosztizáljuk. Még ha el is találja valaki, akkor sem lehet alap a jövőben. Szvsz tekintsünk el a philától és vizsgálódjunk általánosságban.

Miért kedvelik a kisbüfik a kispapírokat? Azért mert sokszor nagyobb emelkedéseket produkálnak mint a nagyok. Likviditási okoknál fogva ezt viszonylag gyorsan is képesek teljesíteni.

Ezek a megállapítások ciklusra vonatkozóan állják csak meg a helyüket. A legnagyobb valószínűsége annak van, hogy csak a ciklus vége felé lesz tapasztalható a kicsik igazi emelkedése.

Természetesen ebből az emelkedésből is kimaradhat egyik-másik kispapír, de ezt csak a végén láthatjuk tisztán. Sokszor előfordul, hogy a gyengébbek felül teljesítik az erősebb papírokat is, tehát még a funda sem lehet igazi támaszunk a választásnál.

Itt persze az időtáv engem is foglalkoztat. Mikorra várhatjuk a ciklus tetejét globálisan? Ha ezt meg tudjuk ítélni helyesen, akkor a többi kérdés is könnyebbé válik. Érdekelne ezzel kapcsolatban a véleményed, véleményetek.

Mindenesetre egy igazi szürkemarha bikát hoztam. Fajtája dísze! Többet tehetek? :)

#336111 Sly-- Előzmény: #336097

A közkéz vár a csodára. "Eldobni itt már minek" -kategória a jelenlegi árfolyam.

Re: 2008.03 saját zártkörű levelem

#335574 Zotya32 Előzmény: #335556

és milyen "szuper" honlapot is készítettek....

amúgy lehet így jobb is, mert ez legalább passzol a társasághoz...

hülyén is nézne ki: profi honlap és egy amatőr cég/vezetés!

ilyen céget még vki komo…

#335557 Sumér harcos

ilyen céget még vki komolyan vesz?

már 3-4 éve is link volt,mint a TV shop....mit 3-4év.......

tényleg évekkel ezelőtt emlékszem még futólag Rapistára,forumokról...mi történt vele azóta?emlékszem a kisbüfik ritty-rotty elkapták a frakkját ahol csak tudták.....ment a cirkusz...