pont ezért nem akarom.
Ugyanis netszolgáltatót (a hűség nyilatkozat után) könnyebben vált az ember. Viszont mail cimet nem lehet hordozni, telefonszámot igen.
Ugyanakkor egyelőre nem is akarok semmit se a helyi gépen tárolni...
pont ezért nem akarom.
Ugyanis netszolgáltatót (a hűség nyilatkozat után) könnyebben vált az ember. Viszont mail cimet nem lehet hordozni, telefonszámot igen.
Ugyanakkor egyelőre nem is akarok semmit se a helyi gépen tárolni...
Ha valami vállalkozási céllal gondolsz a mélcímre, én nem gméleznék, vagy stb, hanem a netszolgáltatód által nyújtottat használnám, komolyabb!
Köszi, de sajnos a nevem már foglalt. És "komolyabb" mail címet szeretnék..
ezek közül ismeri valamelyiket valaki?
Külföldi szolgáltatók
gmail a legjobb magánszemélynek és cégesnek is. Könnyen belehet állítani thunderbirdöt vagy outlookot. Gyors, nagy tárhely, like!
Szerintetek melyik a legjobb szabad mail szerver? (freemail, gmail, stb.)
Rendszerezhetőség, visszakereshetőség, címlista (mail cim, telefonszám, stb) tárolása szempontjából.
A freemail elég gagyi az elérhetőség szempontjából....
Saját gépen egyelőre nem akarok semmit tárolni...
ez érdekelhet, ha nincs hűség nyilatkozat...
de most jut eszembe, hogy nemrég beszéltem egy emberrel, aki szintén ilyen csoport tagja, és ők már egyénileg, nem a csoportnak, hanem a szolgáltatónak fizetnek közvetlenül.
NA ez jó, a csoportnak fizetés, nem!
az is működött, kb 6-7 évig.....
jó, azért nem lehet mindíg az armageddonból kiindulni
nekem működik szépen évek óta, mint írtam alább
köszi,
akkor ezt nem kockáztatom meg.
egyszer kiraboltak és november végén elveszett a határidő naplóm...
képzelheted a következő hónapot...
A csoport, a számommal együtt...
az eu garancia ott érvényes, ahol vették a készüléket
tehát ha bexarik, fénypostküld
szerintem az első megoldás igaz rá =
a csomag szűnt meg vagy a számod vagy a kedvezmény?
valaki elmagyarázná, hogy mi a különbség az alábbi garanciák között:
bolti garancia (a vásárlás helyén érvényes, gondolom külföldi buhera vagy csere készülék a vége)
magyar garancia (a hivatalon forgalmazó pl. nokia összes szervizében érvényes Mo-n)
eu garancia (ugyanaz mint a magyar garancia + eu)
Jól gondolom?
ismerős történet. Addig jó amig benne vagy...
Viszont abban kéne konkrét válsz, hogy Androidra IGO primot fel lehet e tenni??? Vagy sima IGO 3-at, de nem amigót, az nem érdekel :)
lehet, de én is úgy vagyok a t-mobillal, mint te a számoddal + mi flottában vagyunk és szeretnénk is maradni, 8Ft-os percdíjjal /hálózaton bellül és vonalas tel/( egymásközt ingyenes) másodperces számlázással!
nyertél,viszont ennél jobb a voda kieg. internet opciója. 50 mb 1000 ft/hó utána csak forgalom lassítás van... fel ár nincs. És nincs hűség kötelezettség se, és veszel egy független telefont...
1) A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
ottan egy felső szürke index valahol....
megvan alul kisbetűs résznél:
" 1) A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A MédiaMánia díjcsomagok esetében a havi díj hóközi aktiválás esetén időarányosan számlázódik, valamint a havi díjon felül felhasználható SMS-ek és Mobil TV forgalom időarányosan használhatók fel. A díjcsomag havi díján felül felhasználható belföldi adatforgalom a hóközi aktiválás időpontjától függetlenül teljes egészében felhasználható. A díjcsomagokban benne foglalt, adott hónapban fel nem használt SMS-ek, adat- és Mobil TV forgalmak nem vihetőek át a következő hónapra.
2) A díjcsomagok a Mobil TV szolgáltatást Mobil TV alapcsomaggal tartalmazzák. Amennyiben a MédiaMánia díjcsomagok valamelyikére történő előfizetéskor nincs aktív Mobil TV szolgáltatása az előfizetőnek, akkor a Mobil TV szolgáltatás díjcsomagon belüli igénybevételéhez a Mobil TV szolgáltatást az előfizetésen külön aktiválni szükséges. A Mobil TV szolgáltatás igénybevételére a Díjszabás 1. számú melléklet II. pontjának Mobil TV szolgáltatás rovatában foglaltak az irányadóak. A Mobil TV szolgáltatás kizárólag a MédiaMánia díjcsomagokban vehető igénybe havidíjmentesen, amennyiben más, nem MédiaMánia díjcsomagra vált, a Mobil TV havi díja a mindenkor hatályos Díjszabás szerint kerül kiszámlázásra.
MédiaMánia díjcsomagok esetében, amennyiben az előfizető a Mobil TV szolgáltatást folyamatosan 45 napon keresztül nem veszi igénybe, a szolgáltató jogosult a Mobil TV szolgáltatást deaktiválni. A Szolgáltatás igény esetén újra aktiválható. Az aktiválás a MédiaMánia díjcsomagokon belül díjmentes.
3) A "hálózaton belüli" kifejezést kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózatán belül indított és abban végződtetett hívásra, továbbá azon belül nyújtott szolgáltatásokra vonatkozóan kell érteni.
4) A "belföldi vezetékes és más mobil irányba" kifejezést minden, a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózaton kívüli belföldi hívás és szolgáltatás esetén kell érteni.
5) Egyéb idő Hangposta (+36-30/9888-444) felhívásakor: valamennyi díjcsomagban munkanapokon 16-07h, illetve munkaszüneti- és ünnepnapokon 0-24h között."