Mondtam múlt héten, hogy 100 ezerről kellett volna indulnia, így az 1 milliós eladónak sem kéne ennyit várnia. :) Kár, hogy nem maradt 1 db-om, betennék a könyvbe egy igazán extrém eladási ajánlatot. :)
Úgy tűnik, vége a bulinak.
Mondtam múlt héten, hogy 100 ezerről kellett volna indulnia, így az 1 milliós eladónak sem kéne ennyit várnia. :) Kár, hogy nem maradt 1 db-om, betennék a könyvbe egy igazán extrém eladási ajánlatot. :)
Úgy tűnik, vége a bulinak.
Szerintem a vételi oldal java része a cég ajánlataiból áll.
Bátrabb mint én , napok óta azon filozom hogy vegyek ne vegyek, vegyek ne vegyek. És mire döntésre jutok már bezártunk.:)
Köszönom mindenkinek.
Zeeh, én sem voltam bátrabb vevő.
Gratulálok Fornit!
Én csak 1 megállót mentem vele kemény 25 db-bal.
Mai kereskedést nézve, elég egyértelműnek tűnik a mutyi. Minimális darabszámok jönnek-mennek, vételi erő lényegében nincs. Az 1 tételes ajánlatok is elég árulkodók.
Hát ehhez csak gratula jár mindenkinek aki bele mert venni és realizált, ezt komolyan mondom:-))
ügyes, grat!
100 Ft-os én voltam. :)
Ez a mutyi már fáj, amit művelnek. Többet ér, mint egy OTP.
5743, +20% ma is.
Én is csak mozizom innentől, hogy mit produkálnak majd. Éves reál díj majdnem meglett, az is valami.
Többnapos KEG rally sors vár erre is szvsz, lesznek beragadtak szép számmal. Egyelőre még a mézesmadzag húzása megy.
Igen de ez még facsemete. Ettől függetlenül nem mertem már bele venni:)
Holnap zárva.
http://bet.hu/topmenu/piacok_termekek/kereskedes/kereskedesi_naptarak
Vettél?
Kíváncsi vagyok, hogy leöntik-e vagy még húzzák tovább 1-2 napig. A fák nem nőnek az égig. 4400-ig cirka 2000 db-ot ki tudnának szórni.