Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#335327 Kissherceg Előzmény: #335319

már asszonyét is, pedig azt meghagytad volna anno azt említetted. Mondjuk németből egy R merci szép történet lehet.

#335319 hosszhuszár Előzmény: #335317

most viccelsz?..:))

R320cdi, maradok a megszokottnál...

persze előbb el kell adni a mostanit, és mellé spórolni egy kicsit....

persze az asszonyét is eladnám...

#335314 hosszhuszár Előzmény: #335310

ha netántán, egyszer eladnám az autómat, még ebben az évezredben, és vennék másikat, biztos, hogy sk rendszámos lenne......

#335310 Ricsi Előzmény: #335297

Értem. Nekem van kint cégem, így nem kell lakcím. A rendszám tényleg kb 1000 eur. A többi bagó, a motoromra 80 eur az éves kötelező.

#335297 Áki01 Előzmény: #335176

Mostanában szeretnék autót venni,itthon nem nagyon találtam megfelelőt,ezért valszeg Németből kell behozni egyet.Mivel Ausztriában melózok,érdeklődtem az itteni díjakról,kb 3k € lenne az éves díja az autónak,ez nekem sok,hazavinni szintén a regadó miatt,tehát marad a sk rendszám.Amit a neten találtam ott kb 2k € a rendszám+a többi,ebböl900€a lakcímigazolás. Igaz még mindig olcsóbb mint a regadó.Ezért érdekelt volna,hogy hogyan lehet bejelentkezni 120€ ért.

egyébként meg én is esze…

#335246 Csilla76

egyébként meg én is eszem a kefét avivás eurós szívós befektetésem miatt..persze, hogy bénáztam, és hülyén fektettem be, meg a portfóliókkal is szívtam. most azon gondolkodok, hogy mit csináljak. euro miatt, tavaly alig fizettem...hát..lehet, hogy még érdemes gondolkodni, hogy mit csináljak vele.

Media Marktban THM 0%-os…

#335237 zeeh_

Media Marktban THM 0%-os hitel van.

Megnézek 1-2 dolgot, aztán lehet életemben először élek a hitel lehetőségével.

Ki tudnám az x összeget egyben is fizetni, de ha az x-et csak 10 egyenlő részletben kell, akkor legalább addig is kamatozik a zseton.

#335174 Csilla76 Előzmény: #335081

nem baj. azért többet olvastad a fórumot és többször szóltál hozzá a témákhoz.

Egyébként meg a cég egy tapasztalt szakembert veszített, de ha nekik ez megéri, akkor tegyék.

#335125 Alex74 Előzmény: #335113

A babaproject az most épp folyamatban, a ház még nem jött össze :o(

bár ha a meló összejön, akkor lehet hamarabb találunk Veresen házat :o)

szégyen és gyalázat, de …

#335117 Zabás

szégyen és gyalázat, de ha elsikerül adni az autót, kintről hozok be C4 Xarát fullos van kint Franciában kb 6000€-ért és az is biztos már, hogy Szlovák rendszámú lesz! + kinti cascóból 1 millát KB vissza lehet okosítani az autóból!

120 € , HOGY Komárnóba bejelentsenek.