Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#335115 Zabás Előzmény: #335084

még, jó, hogy nem mentem hozzátok TV nézőnek :)

Most ott lennék egyedül :))

#335112 Zabás Előzmény: #335091

sokat???

750 kiló kell a rendszerbe, folyadéktartályba, még az alsó golyó sem úszott fel, az elpárolgás meg -24 fokos -34 helyett.

Még kevés a gáz, legalább az alsó golyónak fel kell úsznia. Egyenlőre úgy néz ki, hogy megvan a hiba, tartja a dolgokat, de még 150-200 kiló kell neki kb!

#335103 Alex74 Előzmény: #335089

de, bejött :o)

de mások is úgy gondolták, hogy jó szakember vagyok és megkerestek. nagyon szeretek a mostani helyemen dolgozni, de egy magasabb pozíciót ajánlottak fel, amit nem tudtam visszautasítani.

#335091 GáborGábor Előzmény: #335046

Sokat töltöttetek rá. Defektes lehet még mindig valahol ...

Az olajvédelemre majdan, oda kell figyelni. A gázzal olaj nem kerül a rendszerbe.

Gondolom, ha az előremenőt elzárod és leszívatod a rendszert akkor az olajat a pufferbe hordja vissza ahol ellenőrizhető a mennyisége ...

De mit is papolok itten, szerintem felesleges ...

:)

#335084 Alex74 Előzmény: #335081

Én holnap jelentem be, hogy továbblépek. Szerencsésebb a helyzet, mint Nálad, de a reakciókra azért nagyon kíváncsi leszek.

#335081 Amatoregy Előzmény: #335076

nem értek egyet a megállapításaiddal..

- egyáltalán nem fogok többet tőzsdézni (nem akarok függő lenni és nem is elégít ki..)

- korrektül elszámoltunk egymással és békében váltunk el.

Számomra a pénz nem minden. Inkább a tudásomat szeretném használni. (Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ingyen dolgozom, de sok pénzért se vállalnék el olyasmit ami nem érdekel, vagy nem köt le...)

#335076 Csilla76 Előzmény: #335033

ezt nem is mondtad...nagyon sajnálom, de akkor többet tudsz most tőzsdézni...mekkora állat az a bb...:-(

#335075 Csilla76 Előzmény: #334982

pedig van nekik. a hoxa portálon találkoztam én is először vele. egy rákkutató svéd dokinak a találmányát árulják..fogyóúúúrás.:-)

#335046 Zabás Előzmény: #335037

Nekem jobban bejöttek ezek a csavar kompresszorok, amik a mélyhűtést csinálják a raktárban.

http://www.imagebam.com/image/216ad2110560133

Adatait elfelejtettem, hogy pl, mennyi olajat pumpál át, percenként, hogy a tömítése tökéletes legyen, azt tudom, hogy a rendszerbe 750kg-gáz kell, mi 180kg-ot töltöttünk rá, a héten, de még kell rá legalább ugyan ennyi!

És ebből is kettő van! Itt minden duplán van biztosítva és építve, akárcsak az ammóniás részénél, ott 4 négyhengeres kompresszor van minden szivattyúból is 2 van. A mélyhűtőnél is 2X3 csavar kompresszor van amik kb 18 elpárt visznek ha jól emlékszem:

http://www.imagebam.com/image/256d21110560764

#335037 GáborGábor Előzmény: #335031

Létavértesen láttam pár éve egy bontott 12 hengeres ammóniást, ami egy harckocsi motor méretével vetekedett. A szállítási teljesítményét meg sem próbáltam megsaccolni ...

:)

#335033 Amatoregy Előzmény: #335031

örülök, hogy sikerült munkát találnod! :DD

A fórumon ketten (én vagyok az egyik) viszont elvesztették... :(

#335031 Zabás Előzmény: #335014

mondjuk a képen látható ammóniás rendszer méretileg kicsi, de teljesítményben hatalmas. Az ammónia a glikolt hűti le a kondenzációt meg a fűtésre használják, szintén vizes hőcserélővel és ezé fent a tetőn lévő hűtőtorony amit csak nyáron használnak, ezért is szokott télen néha elfagyni :(.

Ezen a képen látszik, hogy maga az ammónia kör nem nagy:

http://www.imagebam.com/image/7e9034110548971

#335028 Zabás Előzmény: #335014

Megkérdezem, mert én még nem szereltem a kalorikus részét, csak 404-et azt meg vagy szilfoszt vagy anakondákat ahol nem réz/réz van ott meg ezüstöt használunk.

Ezek a blokkok kompletten érkeznek, mi csak a csövezését ill elektronikus bekötését végezzük, viszont ha bármelyik rész tönkremegy azt mi cseréljük ill.. meg mi is tartjuk karban.