Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: nincs cím

#335019 Amatoregy Előzmény: #335016

csak nekem tűnik úgy, hogy az online felhasználók száma fixen 11-re van állítva?

:DDD

akkor már lehetett volna 321 is.

#335016 Wall street Előzmény: #334990

Sziasztok !

A Portfolion van X Faktor topik, és hát arra gondoltam, hogy lehetne itt is egy ValóVilág topik .

#334988 Koffein Előzmény: #334984

Ha már változtak a tisztségek, akkor azt külön jelölni kellene valahol, hogy hány hsz-től emelkedik és mire... ha már vannak rangok :)))

#334984 Kissherceg Előzmény: #334950

:)) helytálló, jó dolog a címkefelhő, van értelme, majd leírom egy cikkben :)

Valóban változtak a hozzászólás számhoz rendelt tisztségek. Emeltünk rajta egyet. :)

#334950 Csusza Előzmény: #334944

Kell az a címkefelhő? Tudom, hogy trendi :-), de szerintem ledöbbennél, hogy vajon hányan használták már.

Én mondjuk életemben még sohasem, és talán nem vagyok egyedül...

A fejlécbe a helyére én inkább a linkajánló gombját tenném be, az tényleg hasznos. (bár ráférne egy rendezés, helyesírásjavítgatás, de akkor is hasznos)

#334949 Csusza Előzmény: #334948

Szerintem valami rosszat írtál, és a vezetőség így büntet. :-DD

(többen írták ezt, biztosan valami fejlesztés mellékhatása, gondolom)

#334948 email Előzmény: #334944

OFF és nem is számít, de én mintha már "Tag" lettem volna korábban. Változott a szükséges hsz.szám vagy ne igyak annyit? :)

#334945 Csusza Előzmény: #334444

Első, de határozott lépés a lejtőn...

:-))

(én is utálom a fészbúkot, de tudom, hogy muszáj, nekem is van, örüljön, aki erre vágyott...)

Be is lájkoltam, hogy örüjjé' ! ;-)

#332699 learn Előzmény: #330287

Én részemről örülök, hogy fácsebúk mentes ez az oldal...

A múltkor olvastam egy cikket valami szomorú eseményről, és ott volt az alján, hogy ez hány embernek tetszik... mert dislike a reklámozó cégek miatt nincs és nem is lesz.

#332476 Csusza Előzmény: #332453

Ha lefordítod őket, hogy a magamfajta félművelt tahók is értsék, akkor persze! :-)