Billentyűzeten van az F5 gomb, azt nyomtam meg.
Billentyűzeten van az F5 gomb, azt nyomtam meg.
hol nyomjam?
irtam, frissítettem nem változik.... :(
ez szakmai fórum, pf bulvár. Ide nem nagyon kéne szvsz
változik csak F5 :)
csak nekem tűnik úgy, hogy az online felhasználók száma fixen 11-re van állítva?
:DDD
akkor már lehetett volna 321 is.
Sziasztok !
A Portfolion van X Faktor topik, és hát arra gondoltam, hogy lehetne itt is egy ValóVilág topik .
címlapról levéve a címkefelhő.
100=> Kezdő fórumozó, 1000=> Tag, 2500=> VIP, 5000=> Tisztelt Tag, 20000=>'Alapító'
Ha már változtak a tisztségek, akkor azt külön jelölni kellene valahol, hogy hány hsz-től emelkedik és mire... ha már vannak rangok :)))
:)) helytálló, jó dolog a címkefelhő, van értelme, majd leírom egy cikkben :)
Valóban változtak a hozzászólás számhoz rendelt tisztségek. Emeltünk rajta egyet. :)
Kell az a címkefelhő? Tudom, hogy trendi :-), de szerintem ledöbbennél, hogy vajon hányan használták már.
Én mondjuk életemben még sohasem, és talán nem vagyok egyedül...
A fejlécbe a helyére én inkább a linkajánló gombját tenném be, az tényleg hasznos. (bár ráférne egy rendezés, helyesírásjavítgatás, de akkor is hasznos)
Szerintem valami rosszat írtál, és a vezetőség így büntet. :-DD
(többen írták ezt, biztosan valami fejlesztés mellékhatása, gondolom)
OFF és nem is számít, de én mintha már "Tag" lettem volna korábban. Változott a szükséges hsz.szám vagy ne igyak annyit? :)
Első, de határozott lépés a lejtőn...
:-))
(én is utálom a fészbúkot, de tudom, hogy muszáj, nekem is van, örüljön, aki erre vágyott...)
Be is lájkoltam, hogy örüjjé' ! ;-)
jobb így kiemelve a felhasználói tartalom?
a címlapon már lehet lájkolni :)
Én részemről örülök, hogy fácsebúk mentes ez az oldal...
A múltkor olvastam egy cikket valami szomorú eseményről, és ott volt az alján, hogy ez hány embernek tetszik... mert dislike a reklámozó cégek miatt nincs és nem is lesz.
köszi :)