Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Brókernet

Re: ipo

#335467 Csezso Előzmény: #335021

Nekem egyik bnetes ismerősöm azt mondta, hogy nem a magyar piacon akarják bevezetni a papír, mert túl kicsi, a dax-ra pályáznak. Teljesen hülye, vagy már más is hallotta?

#335002 zeeh_ Előzmény: #334972

Lehet, hogy régen volt valamilyen hírnevük, de mára azt totál leamortizálták.

#334972 Csilla76 Előzmény: #276580

azon gondolkodok,hogy engem most talált meg a brókernet, és mondta, hogy éppen nagy lehetőség (immár ezek szerint két éve), hogy részvényeket jegyezzünk...hm..gondolkodnak már két éve, hogy piacra lépjenek, jó sok lét kell összegyűjteni. remélem shortolni is lehet majd ezt a nagy céget:-)

#276580 big-ebuy Előzmény: #93897

na jól átbasztak máma ko-n vagyok miattuk ..2 milliós díjmentesített szerződésem 580000ér max ...és mind csak húzta fizessem be még a köv évet díjmentesítsek....ENNYIT A NAGY ÁTVERÉSRŐL

#93897 hosszhuszár Előzmény: #93896

Azért hozzátenném, tisztelet a kivételek.......

Az én kapcsolattartóm, profi, sokat köszönhetek neki........példa, tavaly, decemberben, este kellett vele találkoznom, ő mondta, hogy sürgősen váltsuk el az egyik befektetésemet........

Azt is hozzáteszem, hogy Ő már nem ügynök, alatta dolgoznak nem kevesen, de ő is ügynökként kezdte.

Van jó autószerelelő, és kevésbé jó autószerelő......

#93896 kezdofiucska Előzmény: #93487

én is találkoztam brokernetes ügynökökkel=agymosottak

nyomatják a hülyeséget, amire betanították őket, olyanok, mint a kiskutyák, megtanították őket ugatni

mbi-volt alkalmam egy fórumukon anno, évekkel ezelőtt részt venni, csili-vili, műmosoly

egy dologba jók, hogy elmondják az embereknek, legyenek öngondoskodók, de ennyi, utána a befektetési hülyeségeik már semmire se valók

tiszta marketing-van olyan füzetük, hogy ha az ügyfél ilyen vagy olyan kifogást emel, akkor ilyen és olyan válasz kell rá

a lxuskocsik a bepalizottak pénzéből vannak, felültették őket az expresszre, buy and hold volt a bikapiac tetején

általánosságban nem tudok egyik pénzügyi szolgáltatótól sem veszteséget elfogadni, nekik ez a szakmájuk, medvébe shortoljanak, vagy partvonal, vagy akármi, de bárgyún belevenni a 10 éves csúcsokon minden idióta beletud

röviden ennyi:)

#93891 Kriszti@n Előzmény: #93575

az üzletkötőkre gondoltam, a felső vezetés nem lehet hülye:-) óvónő nem akarok lenni milliárdosan sem:-) jó vagyok én átlagos férfinak:-)

#93889 Kriszti@n Előzmény: #93700

ha rá tudtak venni,hogy csekkes befizetéssel indiai, kínai kelet-európai alapokba tedd a pénzed..mire odaér a tőzsde fordul:-)komoly játék,tényleg nagy haszonnal,ráadásul ők csak közvetítők...

#93700 Josef Előzmény: #93693

Brutál autókkal járnak....

Év végén van olyan broki ( aki a legjobb volt az évben) aki kap egy 911 Porsche-t, ill hasonló kaliberű jószágot.

Én is benne vagyok egy kis pénzzel (shanghai express) válság közepén ingatlanalap, meg euro mix.. most 2 hónapja megint sanghai express 100% al 2006 óta.. az eddigi bukóm kb. 40% :-( Ha sikerül 0 val kijönnöm boldog leszek) ( addig még nem tudom hány luxusautót elfogyasztanak...

#93693 hosszhuszár Előzmény: #93642

jól működik, láttam egy fehér cl-t, amg, azt hiszem, bnet-es rendszámmal.........

szerk: olyan 25 lehetett a fickó, aki vezette

#93642 Kissherceg Előzmény: #93611

a céget másolták :) Előtte ilyen területen dolgoztak, csak független szakértőkké váltak :)) piramis játék :))

#93611 Zotya32 Előzmény: #93487

Ez így van. Pár napja hívott egy fickó, akinek ajánlottak mint lehetséges érdeklődő, munkatárs, és ő is említette, hogy most akciósan jegyezhetnek a brokernetes emberkék a cég részvényeiből, és ez most nagy lehetőség, mert a tőzsdén hamarosan majd sokat fog érni. :-)

amúgy akik kitalálták ezt a céget nagyon okos, értelmes emberek voltak. Minden tisztelet az övék, megérdemlik hogy jó pénzért eladják.

#93579 big-ebuy Előzmény: #93575

tartom..kalap szart róla..nagy átverés...pláne hiteles befektetésük..megnézném hogy törlesztettek most tőzsde le...huf fel.....ház ko...

#93570 Kriszti@n Előzmény: #93487

az egész egy nagy rakás szar,nem csoda ,hogy bajban van... azon csodálkozom,hogy nem lett belőle egy több milliárdos csalási botrány:-) sehol máshol nem árul pénzügyi befektetést ennyi kőműves,asztalos,és egyéb hozzá nem értő gyorstalpalót(sem) végzett "szakember"...

szerk: elnézést a rendes kőművesektől és asztalosoktól!