Nekem egyik bnetes ismerősöm azt mondta, hogy nem a magyar piacon akarják bevezetni a papír, mert túl kicsi, a dax-ra pályáznak. Teljesen hülye, vagy már más is hallotta?
Nekem egyik bnetes ismerősöm azt mondta, hogy nem a magyar piacon akarják bevezetni a papír, mert túl kicsi, a dax-ra pályáznak. Teljesen hülye, vagy már más is hallotta?
lásd cig esete a brókernettel. 750, 950 és most mennyi...
Gyorsan zavard is el őket. Nekem több, mint 2 millám bánja a találkozást.
Lehet, hogy régen volt valamilyen hírnevük, de mára azt totál leamortizálták.
azon gondolkodok,hogy engem most talált meg a brókernet, és mondta, hogy éppen nagy lehetőség (immár ezek szerint két éve), hogy részvényeket jegyezzünk...hm..gondolkodnak már két éve, hogy piacra lépjenek, jó sok lét kell összegyűjteni. remélem shortolni is lehet majd ezt a nagy céget:-)
na jól átbasztak máma ko-n vagyok miattuk ..2 milliós díjmentesített szerződésem 580000ér max ...és mind csak húzta fizessem be még a köv évet díjmentesítsek....ENNYIT A NAGY ÁTVERÉSRŐL
Azért hozzátenném, tisztelet a kivételek.......
Az én kapcsolattartóm, profi, sokat köszönhetek neki........példa, tavaly, decemberben, este kellett vele találkoznom, ő mondta, hogy sürgősen váltsuk el az egyik befektetésemet........
Azt is hozzáteszem, hogy Ő már nem ügynök, alatta dolgoznak nem kevesen, de ő is ügynökként kezdte.
Van jó autószerelelő, és kevésbé jó autószerelő......
én is találkoztam brokernetes ügynökökkel=agymosottak
nyomatják a hülyeséget, amire betanították őket, olyanok, mint a kiskutyák, megtanították őket ugatni
mbi-volt alkalmam egy fórumukon anno, évekkel ezelőtt részt venni, csili-vili, műmosoly
egy dologba jók, hogy elmondják az embereknek, legyenek öngondoskodók, de ennyi, utána a befektetési hülyeségeik már semmire se valók
tiszta marketing-van olyan füzetük, hogy ha az ügyfél ilyen vagy olyan kifogást emel, akkor ilyen és olyan válasz kell rá
a lxuskocsik a bepalizottak pénzéből vannak, felültették őket az expresszre, buy and hold volt a bikapiac tetején
általánosságban nem tudok egyik pénzügyi szolgáltatótól sem veszteséget elfogadni, nekik ez a szakmájuk, medvébe shortoljanak, vagy partvonal, vagy akármi, de bárgyún belevenni a 10 éves csúcsokon minden idióta beletud
röviden ennyi:)
az üzletkötőkre gondoltam, a felső vezetés nem lehet hülye:-) óvónő nem akarok lenni milliárdosan sem:-) jó vagyok én átlagos férfinak:-)
ha rá tudtak venni,hogy csekkes befizetéssel indiai, kínai kelet-európai alapokba tedd a pénzed..mire odaér a tőzsde fordul:-)komoly játék,tényleg nagy haszonnal,ráadásul ők csak közvetítők...
Brutál autókkal járnak....
Év végén van olyan broki ( aki a legjobb volt az évben) aki kap egy 911 Porsche-t, ill hasonló kaliberű jószágot.
Én is benne vagyok egy kis pénzzel (shanghai express) válság közepén ingatlanalap, meg euro mix.. most 2 hónapja megint sanghai express 100% al 2006 óta.. az eddigi bukóm kb. 40% :-( Ha sikerül 0 val kijönnöm boldog leszek) ( addig még nem tudom hány luxusautót elfogyasztanak...
jól működik, láttam egy fehér cl-t, amg, azt hiszem, bnet-es rendszámmal.........
szerk: olyan 25 lehetett a fickó, aki vezette
a céget másolták :) Előtte ilyen területen dolgoztak, csak független szakértőkké váltak :)) piramis játék :))
Ez így van. Pár napja hívott egy fickó, akinek ajánlottak mint lehetséges érdeklődő, munkatárs, és ő is említette, hogy most akciósan jegyezhetnek a brokernetes emberkék a cég részvényeiből, és ez most nagy lehetőség, mert a tőzsdén hamarosan majd sokat fog érni. :-)
amúgy akik kitalálták ezt a céget nagyon okos, értelmes emberek voltak. Minden tisztelet az övék, megérdemlik hogy jó pénzért eladják.
tartom..kalap szart róla..nagy átverés...pláne hiteles befektetésük..megnézném hogy törlesztettek most tőzsde le...huf fel.....ház ko...
annak apropójából írtam :)
Krisz, így lehetsz milliárdos óvónő :)) vagy férfi :)
az egész egy nagy rakás szar,nem csoda ,hogy bajban van... azon csodálkozom,hogy nem lett belőle egy több milliárdos csalási botrány:-) sehol máshol nem árul pénzügyi befektetést ennyi kőműves,asztalos,és egyéb hozzá nem értő gyorstalpalót(sem) végzett "szakember"...
szerk: elnézést a rendes kőművesektől és asztalosoktól!