majd megtanulom :D
Tegnap adtam 820-on, abból zártam 561-en egy részt. A felét akartam, de annyit nem kaptam.
Na ezt most nem értem. Ha vettél, akkor hogy short? Vagy mi van?
visszavettem én is a maradékot, ker rendszert bezártam, hogy még véletlenül se :o)
teljes érdektelenség...aztán egyszer csak megtépik majd...nembaj adtam még.
Ő a könyv alapján mondja, gondolom 60-on sok vevő volt, meg alatta. De eddig tényleg az volt az alja, nem is kaptam meg mindet, a többit lehoztam lejjebb, és tettem rá profitvédőt 750 fölé.
az se számít drámára akkor.
Brokid felfelé vár még bennünket eszerint? 200 körül én nemtom micsinálnák,vszeg zárnék mindent és mozi...de piszkosul nem látom az eladókat,vevőkkel egyetemben.
Na, a brokim tanácsára beálltam 561-re venni, asszem megkaptam, így fele short 820-561, a másik fele még nyitva, és 200 körül bővíteném...
Lefelé én is sokáig toleráns vagyok :D Idénre talán célszerű is lenne abbahagyni a kereskedést mert nulla forgalommal nem megyünk semerre,vagy vmerrre,ez utóbbi különösen idegesítő,jövő héten asszem lejár Markers előfizum,azt majd csak jövőre újítanám...
Bár idén január első napjaiban volt jó kis emelkedés,idén talán lehetne esés is,ezért gondolkodom 1112 shorton,de ez a 600 pontos kt karcsúnak tűnik.
Itt halunk meg közérdektelenségben 21600 on...
Majd ha az Rg-ből kiállnak a vevők. Addig nem sok az esélye