Lassan én is "Tisztelt Tag" leszek így, nem kell már csak ~3350 hozzászólás :)
Lassan én is "Tisztelt Tag" leszek így, nem kell már csak ~3350 hozzászólás :)
Lassan ebbe a topicba is csak mi írunk, mint az Orcoban. :)
Nem is kell, addig jó, amíg csendben van :D
Mi meg elvagyunk itt magunkban :D
Herceg talán tudna valami okosat mondani a távolabbi kilátásokról, de nyilván nem fog. Várjuk ki a végét, szerintem ma már páran beszálltak. Az előző napokban nem nagyon lehettek beszállók, szvsz saját maguk adták-vették.
:D
Nézd meg senki nem adja oda 3800-on... ha valós vételek voltak a miénken kívül (a 10-20db-osak), akkor azok közül már odaadták volna szvsz páran.
Nem akarom. 91 ezer lett befektetve. Ha csak 1 ezrest menne innen, már jó, az éves reál majdnem meglenne belőle. Így utólag bosszant, hogy azt a 111 db-ot nem én vittem el, pedig max. 1-2 mp-en múlt, épp OK-t akartam nyomni. :-/
Tényleg, az mekkora lenne, ha sávot szélesítenének a nagy érdeklődésre való tekintettel! :D
El ne dobd a 25 db-odat :)
Végigolvastam a Pf-et, senki sem hisz benne, szerintem senki nem is vett bele... addig jó! :D
Akkor te voltál. :DDD
Lenyomtalak a 100 ezres ajánlatommal. :)
Beraktam 1millió Ft-ra 1 db-ot :D
Sávszélesítést akarok!!! :D
Szerk: elvan a gyerek ha játszik... nagyon évvége van már.
3800 elkelt, 5000 lenne a következő.
Jaj, de vicces valaki. Eladna 1 db-ot 1 millióért. :DDD
Persze nagyon nagy reményeket én sem fűzök hozzá, egy kis izgalomnak jó, így a szürke Orco-s hétköznapokban :)
A kulcs, hogy nagyon nagy tétel ne akassza meg az eladói oldalon.
Nehéz lenne elképzelni, hogy addig húzzák. Elsőre szvsz max. 5k, több nem hiszem.
Eladói oldal tök üres...
Lehet ez a rv ellenpélda lesz :) (szemben a Hybriddel stb.)
A 11ezres 5 db remélem jelzés, hogy azt is meg fogja venni vki :D
Java részét ők vették meg. Látszott, hogy bottal sem merte más piszkálni nagyon.
Közben 3799 és látszódnak az étvágygerjesztő eladási ajánlatok.
Hát, ha mindjárt az elején bekapcsolódott volna az ember a buliba, már most laza 50% lenne minimum a haszon.
Nem vágom még ki... :)
Meglátjuk meddig megy... most lesz időm figyelni, ha nagy gebasz lenne, kivágom 2000é...
Kicsik sem adják..
Ha a 148 db-ból kivágsz 90-et 3676-on, máris lenne kb. 27k profitod - brókerdíj.
Bevallom, amikor már csak 111 db volt 3365-ért, csak az OK hiányzott, de valaki beelőzött 1-2 mp-cel. :-/