longjaim szarok, shortom szar, hangulat kiváló...
longjaim szarok, shortom szar, hangulat kiváló...
Azt nemtom mi várható,de így látom:kitörették,de most visszaadták,ez lehet kitörés visszateszt,vagy shortos kiugrasztás...Rg 44e támaszon,innen nem tud eltávolodni számottevően,Molly is bizonytalan,Oti sem néz ki jól,szval én shortosan látom (az a baj hogy szinte mindig :D ),várakozó álláspont hogy mi lesz...egyenlőre tartják ezt a szintet.
Ricsi dolgoznom is kell néha hogy ezt a drága hobbit (tőzsde)finanszírozni tudjam :D
Waszi, most mi várható? 800 felett kitör vagy letör, vagy mi lesz? ez záróban fog eldőlni? ha felette zár, akkor megy tovább? vagy már kapott tegnap egy megerősítést?
bár azt írná a portfólió, hogy elfogyott év végére a lendület a vevők már mást vesznek:-D
nem sokáig tartott az öröm...vissza is megy ez és tovább...nem akar új beszállókat.:-(
Esésben plusszos kt,normális dolog ez a határidő :D
Szokesi rest toroltuk a musorbol. Most mehet 500 fele! :)
nem most tettem be, hanem még talán pénteken. akkor esélyes volt, azóta tényelg felment. vagy hétfőn már nem is tudom. mindesetre egyelőre tartom, mert túl optimista pista vagyok:-DD
Nem nagyon megy az esés...szval a 140-et nyugodtan kiveheted,addig vszeg haccászor megfogják :D
500 alá nem nagyon mehet? én optimistán 140-en várom,hogy fordíthassak. túl optimista vagyok.
lefele hol van támasz vagy valami ellenállás hatiban?
Amúgy gyönyörű mozgások vannak most,csak úgy duzzadnak az erőtől :D
már tegnap megmondtam magamnak, hogy a short vesztőhely..hát be is jött..csak nem tettem be stopot..800 fölé. lehet, hogy most kellene fordítani. megint neki megyünk a 22nek?
Masik lehetoseg, h. megjon a forgalom es 2 oran belul 21,500-on leszunk! :)))
Közte van félúton az általam említett fibo is :D