csak nem megy és nem is fogyaszt eleget :)) 530d-ről nagyon jókat hallottam
csak nem megy és nem is fogyaszt eleget :)) 530d-ről nagyon jókat hallottam
Megvan még,tényleg szép állapotban van,az ára is elfogadható,ha valós a km.
a múlthéten még volt egy ,(talán még megvan)ezüst 2004-es évvégi, 520-as benzines,manuális, Magyar,szervizkönyves,1 gazdás ,úgy ,hogy ő hozta ki BMW szalonból Pécsről......
3.9 miskát kért érte....
igaz nem 530-as,de állapotban nagyon ott volt.....makulátlan autó...hasznaltauto.hu
az szép autó, sztm van olyan. szervízkönyvesekre szűrj rá és lesz :)
Én még keresem a nekem való 5ös-t,de nem nagyon találok itthon.Pedig nincsenek nagy igényeim,2005-töl,530i nem automata,és azért 200k km ne legyen benne.Úgy néz ki krautéktól kell majd behozni egyet.
Remélem hamarosan:-))
pl a vaterán vagy a tesz-vesz oldalán csalást elkövetőket mindig elkapják....
akkor csak annyit kellene tenniük nekik is,hogy western uniont használnának és kész...tehetetlen lenne a magyar hatóság?
én ezeken mindig elcsodálkozom......hogy lehet vki olyan naiv,hogy utalgatja a vakvilágba a pénzét......olyan autóért,amit nem is látott....
nekem is, de várunk még hátha kínok között olcsóbb lesz. :) csóka újabb 5öst akar venni, lehet akciósabb lesz ez még :)
szinte olyan,mint a délibáb:))
ez igy szépen hangzik,vmi ilyesmi okés:)jöhetne:)
Én most találtam egy 5ös bömöst első tulajjal vezetett szervíz könyvvel egy misi alatt :) és vezetői autó volt, egy személy használta. Belül tényleg semmi kopás nincs és máshol is rendben van a kocsi....
ez nekem is:)
hát igen....vagány a bömös:)
de 12 éves 5-ös bömösöm szerintem soha nem lesz,mert arra aztán tényleg a gatyáját is ráköltheti az ember:))
vagy annyira meg kell nézni....de annyira....
de végül van egy mondás is ugye,hogy használt autóból 2 félét lehet vásárolni xart és xarabbat,nincs mese......ha km sok akkor jönnek a kopó alkatrészek ......ha kevés a km ,akkor vissza van tekerve és akkor is jönnek a kopó alkatrészek.....sőt lehet kombinálni ,hogy törött-e és a többi és a többi:)
nagyon kitartó és odafigyelést igénylő ügy az autovásárlás a használtauto piacon:)
a gsi volt haveromnak pompás kis járgányka az. B corsa verzióban, asszonynak van egy 1.2es corsaja fullos, még a visszapillantó is elektromosan állítható. Meglepően jó kis autó. Másik barátoméknak pedig D corsaja van, sztm belül vmi undorító lett... C corsan tettem le a jogsit, az nekem tetszik. 1.3cdti vagy 1.4es motort néztem ki abból, 900k körül már lehet egész jókat kapni. Ugyanakkor 900kért már vehetsz 12éves 5ös bömöst...:)) az meg mégis csak autó szerű :)
corsákat már vagy 15 éve kerülgetem....mindig tetszettek,főleg egy időben gsi-t vadásztam fehérben a 90-es években......nem sikerült találnom:)
most is nézegetem néha néha az új corsát....az 1.3 diesel tetszik racionálisan....amúgy pedig az OPC.....:)
nem tudom milyenek ezek az új 1.3 diesel opel motorok.....
sőt ezt pakolták a kétüléses tigrába is....az pedig már igen jó megoldás,kabrio,remek fenntartási költséggel.....de elég nőies autó:)
csak most olvastam vhol,hogy 2009-ben ...."jogutód" nélkül befejezték a tigra gyártását...
a régebbi corsa dieselek 1500cm3-es motorokkal birtak,ha jól emlékszem...
most olvastam róluk, hát elég rosszakat írnak.
autonavigator.hu
egyébként még mindig messze bmw áll az élen, csak ilyen benzinárak mellett havi 60k költséggel számolni elég sok...
A 440-esnek kicsi a csomagtere, de a 460 teljesen rendben van.
Egy ideg használtunk 1.6i 460-ast és szerintem jó autó volt akkoriban. Ha találsz lenyomozható forrásból és kellőképpen átvizsgáltatod vétel előtt, lehet, hogy érdemes megpróbálni. Mondjuk a fogyasztására nem emlékszem, akkoriban én még nem vezettem.
A 480-as még egy érdekes járgány, amolyan mini sport kocsi, bukólámpás.
A 850-est én a 460 és 940 közé tenném méretben.
inkább corsa :)
először mikor megvette nekem sem tetszett:)
de mikor mentem vele....és amennyit eszik...meglepődtem:)
de valóban látványra elég nyomi:)
illetve úgy nyomi a látvány....ha nincs ültetve,alufelni stb:)