Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: olcsó!

#334362 Sumér harcos Előzmény: #334359

igen?:))akkor le vagyok maradva...most egy néhány hónapja fedeztem fel hirdetésben az elsőt....nagyon nem jön be,hiába:))

#334359 Kissherceg Előzmény: #334353

GT az már elég régi Sumér, és adtak is belőle párat. Eddig olyan 5-6ot láttam az utakon az elmúlt félév során. Nekem a bangle előtti 5ös nagyon tetszik, annyira bmw-s és sportos...

#334353 Sumér harcos Előzmény: #334231

benzinesben van azért néhány darab magyar......hogy milyenek élőben az más kérdés...520...525...530-as is van...

viszont most az új 5-ösben gyártanak vmi grand turismo nevezetűt,fúúú számomra de gusztustalan.....az 5-ös bömös az amióta létezik sedan,(kombi soha nem tetszett)most divatból szétcseszik egy ilyen oldalággal .....5ajtós kupé vmi.....

#334231 Áki01 Előzmény: #334012

Olajkályhát venni használtan nem életbiztosítás.Az a baj,hogy kis hazánkban a 300-350e km futásteljesítményű E60-okat végig szervizelt, 100-120e kilométert futott autóknak adják el. Egy kis tekerés és máris megvan a 30%-os haszon a suttyó neppernek.És akármilyen jól karbantartott egy diesel, 300-350 ezernél már előjönnek a súlyos hibák.Ezért marad számomra a benzines,nem automata.

#334010 Sumér harcos Előzmény: #333999

a múlthéten még volt egy ,(talán még megvan)ezüst 2004-es évvégi, 520-as benzines,manuális, Magyar,szervizkönyves,1 gazdás ,úgy ,hogy ő hozta ki BMW szalonból Pécsről......

3.9 miskát kért érte....

igaz nem 530-as,de állapotban nagyon ott volt.....makulátlan autó...hasznaltauto.hu

#333999 Áki01 Előzmény: #333950

Én még keresem a nekem való 5ös-t,de nem nagyon találok itthon.Pedig nincsenek nagy igényeim,2005-töl,530i nem automata,és azért 200k km ne legyen benne.Úgy néz ki krautéktól kell majd behozni egyet.

Remélem hamarosan:-))

#333957 Sumér harcos Előzmény: #333955

pl a vaterán vagy a tesz-vesz oldalán csalást elkövetőket mindig elkapják....

akkor csak annyit kellene tenniük nekik is,hogy western uniont használnának és kész...tehetetlen lenne a magyar hatóság?

#333956 Sumér harcos Előzmény: #333955

én ezeken mindig elcsodálkozom......hogy lehet vki olyan naiv,hogy utalgatja a vakvilágba a pénzét......olyan autóért,amit nem is látott....

#333954 Kissherceg Előzmény: #333952

nekem is, de várunk még hátha kínok között olcsóbb lesz. :) csóka újabb 5öst akar venni, lehet akciósabb lesz ez még :)

#333950 Kissherceg Előzmény: #333948

Én most találtam egy 5ös bömöst első tulajjal vezetett szervíz könyvvel egy misi alatt :) és vezetői autó volt, egy személy használta. Belül tényleg semmi kopás nincs és máshol is rendben van a kocsi....

#333948 Sumér harcos Előzmény: #333941

hát igen....vagány a bömös:)

de 12 éves 5-ös bömösöm szerintem soha nem lesz,mert arra aztán tényleg a gatyáját is ráköltheti az ember:))

vagy annyira meg kell nézni....de annyira....

de végül van egy mondás is ugye,hogy használt autóból 2 félét lehet vásárolni xart és xarabbat,nincs mese......ha km sok akkor jönnek a kopó alkatrészek ......ha kevés a km ,akkor vissza van tekerve és akkor is jönnek a kopó alkatrészek.....sőt lehet kombinálni ,hogy törött-e és a többi és a többi:)

nagyon kitartó és odafigyelést igénylő ügy az autovásárlás a használtauto piacon:)

#333941 Kissherceg Előzmény: #333938

a gsi volt haveromnak pompás kis járgányka az. B corsa verzióban, asszonynak van egy 1.2es corsaja fullos, még a visszapillantó is elektromosan állítható. Meglepően jó kis autó. Másik barátoméknak pedig D corsaja van, sztm belül vmi undorító lett... C corsan tettem le a jogsit, az nekem tetszik. 1.3cdti vagy 1.4es motort néztem ki abból, 900k körül már lehet egész jókat kapni. Ugyanakkor 900kért már vehetsz 12éves 5ös bömöst...:)) az meg mégis csak autó szerű :)

#333938 Sumér harcos Előzmény: #333930

corsákat már vagy 15 éve kerülgetem....mindig tetszettek,főleg egy időben gsi-t vadásztam fehérben a 90-es években......nem sikerült találnom:)

most is nézegetem néha néha az új corsát....az 1.3 diesel tetszik racionálisan....amúgy pedig az OPC.....:)

nem tudom milyenek ezek az új 1.3 diesel opel motorok.....

sőt ezt pakolták a kétüléses tigrába is....az pedig már igen jó megoldás,kabrio,remek fenntartási költséggel.....de elég nőies autó:)

csak most olvastam vhol,hogy 2009-ben ...."jogutód" nélkül befejezték a tigra gyártását...

a régebbi corsa dieselek 1500cm3-es motorokkal birtak,ha jól emlékszem...