Némileg nagyobb parát vártam hogy usákiát visszacsapták 0-ba és reggeli futik is szép pirosak voltak...vajon hová akarják majd beállítani ezt a remek 1012-t a határidő lejártakor?
Némileg nagyobb parát vártam hogy usákiát visszacsapták 0-ba és reggeli futik is szép pirosak voltak...vajon hová akarják majd beállítani ezt a remek 1012-t a határidő lejártakor?
jahh, alig van mínuszban a bux...
800 feletti stop jó lehet,bár nem látszik az az eszeveszett erő amivel megiramodnánk,bár ez magyar piacon semmit nem jelent....Mollyval "hősködnek" már megint.
azon gondolkodok, hova tegyek stopot. elegem van. nem shortolok tovább. 800 környékén semmiképpen sem:-)
csak délután leszek megint gép előtt, de jó lenne, ha következő hétre tolódna mindenféle emelkedés:-DD
Örök álmodozó! :)
Én szeretnék egy magasabb beszállót shortra, rövidtávon technikailag még mehetünk is fel.
az a saját bajom:-), hogy 140ről longoltam, és korán dobtam el, holott tegnap 570en akartam..én hüje, aztán meg felment ez a bolond:-)
aztán már mérges voltam magamra, hogy miért shortolok lentebbről. egyelőre tartom, és most megint 140re álltam be visszavenni. nem tudom, hogy mehet_e lentebb, de ha most nem akarunk esni, akkor mikor?
Molly köpköd abba bizonyos levesbe pedig :D
Sztem az hogy nem tudunk esni :D
Ó HOGY SZOMORODNA meg..benne maradt 570en order..teljesült:-((( short..a francba.
nem mertem ráadni, pedig kellett volna.most még lehetne, de ki tudja meddig megy le..elegem van néha magamból:-(
még egyenlőre úgy tűnik..messze még a nap vége..bármi is lehet még..
Mar jo par honapja fel vagyok! Sot fogtam is a fejem mar parszor a hosszabb tavu shortokkal.
Mondjuk egy amerikai ktv.-piaci mizeria valoban erdekes lehet.
Zéró forgalommal,de felfelé tartunk...