Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: nincs cím

#333447 Kissherceg Előzmény: #333345

van egy másik netes kezdeményezés is ami lehet, hogy sikeresebb lesz.

a sztori lényege az, hogy tegyük tönkre a jp morgan-t. ez egy sokkal komolyabb dolog és az eredménye is látható a chartokon . persze nem magának a felhívásnak az eredménye látszik hanem az alaptörténetnek . amúgy arra biztatják az embereket, hogy vegyenek ezüst érméket ha tönkre akarják tenni a JP Morgant.

a lényeg az, hogy állítólag a jpm az évek alatt a fed támogatásával manipulálta a nemesfém piacot . a dolgot a sec és a cftc is vizsgálja . a cél az volt, hogy alacsonyan tartsák az ezüst és az arany árát . a fed segítségével a jpm iszonyatos méretű silver naked short pozit szedett össze. állítólag kb 3.3 milliárd unciának megfelelő short pozija lehet . ez ha jól emlékszem a világ eddigi ezüst termelésének a 40%a . az "okos" ellenfelek felvásárolják a fizikai ezüstöt, hogy határidős kifutást ne lehessen teljesíteni, ezzel lejárat előtti zárásra kényszeríteni a jpm-et. a számítások szerint akár 1.5 trillió dollárt is elérheti a kötelezettség állomány amennyiben kapna egy margin call-t a jpm. a dolog kezd egyre veszélyesebb lenni hiszen a lélektani 30 usd is árat tegnap könnyedén átvitte az ezüst ára . könnyen lehet, hogy parabolikus emelkedés jöhet . a célár nincs. emlékezzünk csak a volkswagen esetére ahol a margin call miatti short covering 900 euróig röpítette a részvény árát....100valahányról ....1-2nap alatt . a dolog most már egyre élesebb mert az ezüst felhasználók is elkezdtek a jpm ellen menni , mert a az áremelkedés miatt kénytelenek most ezüstöt venni , hiszen az elektronikai piac nagyon megsínylene egy brutális ezüst áremelkedést . az arany-ezüst historikus arány ha jól emlékszem valahol 16-20 között van . ergo fundamentálisan is reális egy 60-70 usd ár...

#333340 Amatoregy Előzmény: #333179

na a kiütött shortot is megvette egy balek az árjegyző felett.

mostantól ezüst, arany, olaj és dax long.

Figyeljétek a long certik kiütési árát...:DDD

#333179 Amatoregy Előzmény: #333171

és mint ahogy szokott, az erste certi kiütése után 10 napon belül extra profitot hozott volna....

#333048 Amatoregy Előzmény: #332219

na vettem egy db ezüst certit 400-on. (kb 29,7 xagusd).

Pikkantériája a dolognak, hogy 850-es certi árnál gondolkodtam rajta (27 xagusd) de kivettem. Arra is kilőtt az ár. Mivel 35 a kiütési szint, tehát addig megy...

#326743 Roller Előzmény: #322803

Ahogy mennek most a dolgok várhatod a hívást.Bár lehetnek még furcsaságok.Megy itt minden mindenfelé. Én már kiszálltam belőle. Már csak a gázzal foglalkozom,abból is csak az etf-el. Hely van neki bőven felfelé,lefelé annál kevesebb.