Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#333529 banyaiz Előzmény: #333522

Tőzsdei hosszhoz nem kell sok minden pénz és hangulat. Pénz annyi van a világban akármilyen válság van, hogy 10x meg lehet venni az összes tőzsdei céget, még abból ami partvonalon bankbetétben stb. van.

A hangulat az meg olyan amilyen egyik héten világvége másikon vége a válságnak attól függ épp mire kattannak rá a népek.

#333522 ikszf Előzmény: #333517

Még annyi, hogy akkor nagy gebasz lesz shortosoknak, ha a decemberi időszakban minimális forgalom mellett hagyják felfelé evickélni amcsi indexeket, mert technikai alapon kénytelenek lesznek longba állni.

Short álláshoz vagy tartani kéne ezt a szintet év végéig, vagy héten belül hagyni a piacot örömködni, és a hetes gyertyát beverni vissza szint alá.

#333519 ikszf Előzmény: #333517

Mondjuk most nem mérvadó a decemberi időszak forgalma, érdeklődése.

De pl. DAX-ot akkor sem értem, már rég túl van minden falon hetes szinten is, amit a ATH és válság vége között nézni lehet. Ergo DAX szerint vége a válságnak.

#333518 hosszhuszár Előzmény: #333503

Hát, korrekció, az általában realizálás, nyerő zsebre tétele....

Most ki realizálna, a Fed?

Amíg a Fed megveszi az indexeket, itt nem lesz különösebb korrekció, szerintem.

#333508 ikszf Előzmény: #333503

Mert a pénzmennyiség számít. Pénz meg addig lesz, amíg rosszak a hírek.

De azért én is arra számítottam, számítok, hogy a Kosztolányi-féle kutya csak a komolyabb hetes támaszokig tud elfutni a gazdája nélkül. De épp most készül átfutni rajta.

Addig oké, hogy 60-70%-os emelkedésen vagyunk túl, de most itt az igazság pillanata.

Vagy túl sok szereplő figyeli ezeket a szinteket és túl sok a technikai alapon kereskedő pénzmennyiség, és csak totális megtévesztéssel, egymás megtévesztésével derül ki az igazság (falak többszöri téves áttörése, körbetáncolása), vagy pedig bullpiac kezdődik.

#333500 szotyi Előzmény: #333422

Hát persze, hogy követjük, nap mint nap, de azért visszadobnám a labdát...kiváncsi vagyok, hogy szerinted miért ment fel ma? vagyis inkább az utóbbi időben..

Szánalmas,osztom én is :…

#333499 lyonell

Szánalmas,osztom én is :)

Büdös usákok,hú de rühellem őket.,egyre jobban.

ma is meglesz a nagyhalá…

#333498 szotyi

ma is meglesz a nagyhalál aztán a mennybe menetel!

osztom Donoo nézeteit

#333444 Donoo Előzmény: #333422

amit az amerikai piac csinál az a szánalmas kategória. 10%os munkanélkülisék, ingatlanpiac a béka segge alatt, FED végtelenségig nyomtatja a lóvét, az adócsökkentés önmagában nem sok jót jelent... "segíti a munkanélkülieket" eddig is segítette, aztán nem sokat változott a kép

"ha neked ma azt mondaná a kormányod, hogy csökkenti az adózásodat vagy segíti a munkanélkülieket arra azt mondanád, hogy szánalmas. "

nem erről van szó!

#333422 Tombolatom Előzmény: #333346

Szánalmas? Szerinted miért ment ma fel? Egyáltalán követed?

Én is "alig" voltam befektetve főképp eladott put opciókkal ezért nem kb 2000 dollárt kerestem ma, csak 450-et, de nem hiszem, ha neked ma azt mondaná a kormányod, hogy csökkenti az adózásodat vagy segíti a munkanélkülieket arra azt mondanád, hogy szánalmas. Inkább nézd meg az oldalamat és amikor veszítek én akkor mondhatod, hogy szánalmas... ez csak kereskedés ami vagy profitáló vagy nem.

Remélem beverik őket zár…

#333346 Donoo

Remélem beverik őket záróig... kezdik súrolni a szánalmas kategóriát

#333247 -sabe Előzmény: #333144

Nasdaq is (értelemszerűen)

szépen termel ez a kitörés, remélem tartós lesz :)

#333156 Waszeitung Előzmény: #333144

Ha ATH -on fejezi be vmelyik hambi index az évet akkor kinyomtatom a FED testület képét,széttépem és lehúzom a budin...hogy a megfelelő helyre kerüljenek.

#333063 Amatoregy Előzmény: #333062

:D

ráadásul elnéztem. NIncs is ott rés ahol láttam....

szerk. olvasnak. Vissza is rántották...

nem tellik el nap, hogy …

#333062 szotyi

nem tellik el nap, hogy ne húznák fel a végét ezek a tetvesek

ja mégis: szombat, vasárnap