Áhh.. kiderülne hogy gyémántot is tartalmaz a meteorit, oszt' másnapra azt is megvennék az tuti :DD
jönnének mindenféle Antwerpeni, meg Tel-Avivi gyémánt nepperek...teli dollárral az aktatáskájuk :-)))
Áhh.. kiderülne hogy gyémántot is tartalmaz a meteorit, oszt' másnapra azt is megvennék az tuti :DD
jönnének mindenféle Antwerpeni, meg Tel-Avivi gyémánt nepperek...teli dollárral az aktatáskájuk :-)))
ó, de kár:-(, én bőven benne voltam vételen álltam longon..:-(
ma reggel módosítottam 570ről 800ra hogy eladom..de nem tudom, hogy jól tettem-e hogy magasra tettem..a shortot.
nem szúrt le, a nagyok kötnek át, nem könyvből vesznek és adnak...
Én már tavaly megpróbáltam beállni alá-fölé, sosem kötött belém, akkor kérdeztem meg a brokimat róla...
hát majdnem csúcson...nevetséges...csakhogy külföldön még van pénze az embereknek..itthon meg fizetés előtti héten még tortarendelés sincs...mert annyira csóróak az emberek hogy nincsen 3.000 forintjuk egy tortára.
Don't forget: Tartom a shortom...
Ilyenkor (amennyi van) nem elég egy holmi kis 2 fokozatú leminősítés, meg ilyenek...
Ahhoz, hogy essen 100 pontot a BUX legalább egy 3 km-es meteoritnak kellene becsapódnia Budapesttől max 3 km-re...
meddig mehet vajon föl? 22-ig?
azt a ***láttátok? leszúrt az állat, 21220re..bezzeg az enyémet nem vitte el.
Hát az agyam eldobom komolyan...nem számít a leminősítés ? csak az SP meg DAx emelkedése ?
ezek nem normálisak hogy igy játszanak az ügyfeleik pénzével...semmibe véve mindent.
na, azt akartam írni,hogy én most nem sírok inkább van short kicsi, meg long kicsi:-)
meg itt a mikulás is:-DD
de hát mindenki azt mondja, hogy long. olyan olcsóak ezek a papperok most nem?:-)
kicsit vicces is meg sírhatnékja is van az embernek.
Sztem is. Egyre jobban hianyzik a kistopolt kicsi pakkom...
nyeli a fene:-) szépen kereskedek külön mind a kettőben:-) egyikben short, másikban long:-), majd zárok. egyelőre pluszban vagyok. olyan furán mozognak. egymás után.
én jövőre longolni fogok, az a nyerő irány:-), daxot kéne longolni:-)
Hogy rohadnának meg mindenhol ezzel az eszetlen emelkedéssel megint...
Örülök a tegnapi long zárásomnak és nettó shortba kerülésemnek. :(
De ha longba lépek tuti, hogy fordulunk és irány a kút megint.
Olyan kiszámítható minden az a jó benne.
most már át tudod kötni, mert mindkettőben van kereskedés. Egyikben zárod a 10 kontit, a másikban újra nyitod. Az árkülönbözetet meg lenyeled...
Szia, nem is fogom átkötni, mert a múltkor sem segítettek, leszarták az embert. Mindegy, én következő hétig ezt a pozit megtartom, remélem, hogy sikerül jól lezárnom. nem parázok így sokat.
Egy ismerősöm, aki eléggé bajban van, próbált átkötni a Portfóliónál, gyakorlatilag az volt a válaszuk, hogy zárja le a pozícióját és nyisson az újon.
Azaz nincs átkötés.
-- Nem én beszéltem velük. --