Amúgy rövid tőzsdei pályafutásom alatt nem nagyon emlékszem Miku ralira...mindig csak beszéltek róla,most úgy néz ki láthatom is :D
Amúgy rövid tőzsdei pályafutásom alatt nem nagyon emlékszem Miku ralira...mindig csak beszéltek róla,most úgy néz ki láthatom is :D
köszi az infot.
akkor megtartom a hatit meg ezt a másikat is addig.
eddig úgy néz ki, hogy megint egy 140-200 pontos sávot nézett ki magának ez a hülye papír..
sztm is long.
meg vagy erősítve...
Ha jól tudom dec 17.e az uccsó ker.nap 1012 vel...bár nem bánnám ha más is megerősítene ebben...
Plusszos kt,futik az egekben a shortosokat még mégszívatják a hátralévő időben is .
Ha Egon szerint long, az nekünk shortosoknak jó előjel...Ilyenkor akár 3-5%-ot is esünk hirtelen, ha Egon longot vizionál...
Kriminális a helyzet. :)
Tegnap pedig zártam némi longot.
A múlt héten a megmaradt shortokra rányitottam még egy kicsit, mikor úgy tűnt nem megyünk 400-500 fölé. Aztán mikor 200-300 alá se mentünk, akkor zárás helyett egy kis longot. gondoltam csak eldől az irány... Aztán tegnap úgy gondoltam a leminősítéssel lefelé dőlhet el, de semmi. :(
Most olvastam Egont, az is feldobott. Minden long már megint szerinte (is).
erste. a kérdés az, hogy meddig lesz elérhető a régi hati...hanyadikáig?
egyelőre nem tervezem átkötni. ahogy ez mozog, remélem nap végére pluszban szállok ki. :-)
az újtól szeretnék megszabadulni. az nehezebben megy fel vagy le.
Nem tudom melyik cégnél vagy és milyen kontiszámmal,de vki itt említette múltkor hogy át akarta kötni és mondták neki hogy ezt nyugodtan zárja le és nyissa újra jövő éviben hasonló számmal...szval lehet rá kell kérdezned a szolgáltatódnál.
Promt 60 percesen bevertük a felső trendvonalba a buksinkat...
Ez a stopom kicsit szuk lett. Ki is vagott. Majd kesobb visszanezek, mi lett volna a jobb.
tegnap vettem hatit 21140en véletlenül long és van bux1112m short amit le akarok zárni 21850-en..most azon gondolkodok, hogy mit csináljak, ez az átkötés mikor van? mire kell figyelni?
09.53 hír:Magyar bankok is leminősítve....semmi hatása a piacra,gyakorlatilag a tegnapi napnak sem volt.
csak, hogy ne legyen off:
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/926/MNYP-avagy-visszalepjek-minek
A Raiiffeisen tőlem is kért osztrák munkáltatói igazolást vasgy osztrák lakcímkártyát.
Az Unicredit (BA) viszont azt mondta, hogy nyithatok náluk számlát ezek nélkül is.
A jelentési kötelezettségről én is ellentmondó híreket hallottam...
Ha jól emlékszem Matgab mondta a talin ugyanezt, nem sikerült Ausztriában számlát nyitnia ottani lakcím hiányában.
Bejelentett Ausztriai lakcím is kell a számlanyitáshoz.Tőlem kértek.
Nem akarok hülyeséget belekotyogni,de úgy tudom,hogy mivel uniós tag,így a pénzmosás náluk is szigorúan vett,és jelentik talán a számlanyitást,szóval pénzmenekítésre nem alkalmas,ha az ismeretségi köröm ezt jól jelezte
mindenképpen körbe járandó
mnyp sztm, de lehet csinálni tőkemenekítés topikot