Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#333078 learn Előzmény: #333072

[OFF]

Nem csak neked...

Ausztria? Az a legközelebbi nekem stabilnak tűnő ország.

Én önkéntes pénztáron is gondolkoztam ottani számlavezetéssel, de még nem néztem utána részletesen.

Ha van valakinek ausztriai számlanyitással és/vagy önkéntes pénztári belépéssel kapcsolatos tapasztalata, kérem ossza meg velünk (vagy PÜ-ben). Köszönöm.

[/OFF]

[OFF] Mi a véleményetek…

#333072 Kezdő

[OFF]

Mi a véleményetek, érdemes a megtakarítást kivinni az országból? A nyugdíj kapcsán rögtön eszembe jutott, de most már cikkeket is olvasok róla...

[/OFF]

Leminősítenek, és long... Hova jut a világ...

#333023 Alex74 Előzmény: #333010

Kettővel szokott kezdődni a short is :o)

Most az elmúlt 2-3 hét alatt ca. 70-et zártam.

Amúgy megfontolom amit írtok, reggel lehet poziba fogok keveredni megint :o)

#333016 Benjoe Előzmény: #333010

És akkor bepróbálkozik ismét 21570-nel. és 3. nekifutásra törni is fogja? Esélyes, ha a hambik nyomják a rákendrollt.

#333010 akpo7 Előzmény: #332997

Stop mellett hagyhattad volna. Nagyot max. akkor perecelunk, ha valaki bovliba tolja a minositest v. USA -2%-ba megy at ma. Ez ket kontival sztem tulelheto.

Egyebkent fibo szerint mintaszeru korr. volt eddig ma delutanig, ha a 20,200 - 21,570 emelkedest nezzuk. Fogta a tamasz majd elmaszott rola 21,220-ig. Szoval fibok alapjan (nem azert, mert nekem kis longom van) eselyesebb innen a tovabbi long.

#333006 Alex74 Előzmény: #333004

mert nem nagyon lesz időm foglalkozni már hatival.

eltettem amit akartam, erre az évre már jobb a békesség. sokat tanultam idén, köszi mindenkinek :o)

#333004 Kissherceg Előzmény: #332997

longot minek zártál? Én vettem volna, de idő nem volt... bolondok ezek.

Támasz fölé kötötték, long van.

#333003 BudFox Előzmény: #332996

úgylátszik már a hírekre sem adnak... már megint csak abban bízhatunk hogy USA estére esik...de ez nem valami sziklaszilárd támpont.

#332997 Alex74 Előzmény: #332992

Hasonló okokból zártam én is, nem tudom már ki kivel van

Long zárult záróban, semmi pozim

#332996 Waszeitung Előzmény: #332992

Vazz,látom....ezek napközben hol voltak? Már megen sejtjük usák zárót....

Sikerült mindent felkötni,csak magukat nem.Remek,jól kereskedhető piac.

szerintem én nem vagyok …

#332994 szotyi

szerintem én nem vagyok normális

nekem megmaradt

:-o

#332992 Kissherceg Előzmény: #332990

lezártam záróban a shortot, ezek se normálisak... holnap megint rés lesz aztán megőszülnék..

#332986 akpo7 Előzmény: #332970

Hasonlo kovetkeztetesre jutottam. A nap vegi mozgasok miatt szegyenszemre longolok es valoszinuleg at is viszem holnapra. (Holnap reggel remelem, nem a bovlikategoriaban talaljuk orszagunkat... Mondjuk Matolcsy arra is csak annyit reagalna, h. mi megmondtuk...)

MA AZ ÖSSZES shortot vis…

#332970 Alex74

MA AZ ÖSSZES shortot visszavettem, nem nagyon leszek már idén kereskedésileg. nyitottam 2 kt longot 110-en, stop bent van és a zárás is.

nagyobb esést vártam a leminősítésre, valószínű be volt már árazva, mást nem tudok elképzelni.

#332967 akpo7 Előzmény: #332959

MOL nem tud esni, OTP, Telo teljesitette, amit esesben kellett. Forgalom kicsi, igy tengerentulrol nem adjak. Egyik sem a short mellett szol, de meglatjuk. En most mozi.