Már nem merek átvinni semmit se jóformán másnapra egy ideje!Erre meg menne ilyen szar GDP-re.Grrrrrr,persze nem vagyok semmibe se.
Nem vagyok egy shortos típus,de visszafele lesz rá lehetőség az biztos,majd csak megtanulom!
Már nem merek átvinni semmit se jóformán másnapra egy ideje!Erre meg menne ilyen szar GDP-re.Grrrrrr,persze nem vagyok semmibe se.
Nem vagyok egy shortos típus,de visszafele lesz rá lehetőség az biztos,majd csak megtanulom!
hogy mi kell ahoz h az emberi hülyeség megváltozzoon????? bahhhhhhhhhh
Ettől a magyarázattól nekem is feláll a szőr a hátamon.:))
remélem a hangod nem :)))
nem ártana, meg egy kis TA tudomány sem:))
Nekem ilyen a hangulatom:
azt még nem tudom h az vagyok e amelyik táncol és ordít, vagy az amelyik áll és néz mint a f*sz....
viszont megfogsz tanulni shortolni :) ;)
Az a rosszabb, én csak bambulok:))
No azért tartős 8200-es dow-nél csak nyitok egy 3-4 hetes longot:))
tavaly ilyenen buktam nagyot... idén sok aprót :D
Ez a korai felismerés, a korai pozi nyitás:))
Ez van.
F.sz kivan az egésszel, egy ideje már csak veszítek mert minden racionalitás szerint esnie kéne a piacnak, de az csak felfelé megy. Kiváncsi vagyok mikor lesz meg ennek a böjtje, csak a hati shortom kibírja likvidálás nélkül :(((
Az ilyen magyarázatokra meg már nehéz mit mondani:
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=405300&place=
remélem az idióta otp vevő majd odaadja nekem pakkját 1100on...
Én pedig a GDP adat előtt eladtam a jó kis GBP/JPY shortomat. Én hüle. És gyorsan shortot nyitottam FTSE100-ban ami ugye nem akar esni.
jaja.. Én is csak rádmozdultam... Másra nem :)))
ideges vagyok, mert elmúlt 2hétben 1200-1500pont hatinyerőt kúrtam el...
páran biztos anyáznak most :)) pl Én :D
én 580-on szálltam ki napokkal ezelőtt. Nem baj, hogy a végéről lemaradtam. De legalább nyugodt vagyok. Szinte biztos voltam ebben a kiszállási hullámban a tavalyi év után. Mivel rengetegen könyveltek el veszteséget. Így most árfolyam nyereség után nem kell adózniuk.