Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#332636 zeeh_ Előzmény: #332635

Pontosan, ahogy írod! Ehhez képest sehol egy hír, hogy kinek mutyizták át a pakkokat, beleértve a 7%-os csomagot is.

Tomy! Ha szerinted így kell működnie (beleértve a befektetők felé való tájékoztatást is) egy cégnek, ahogy ezek teszik, akkor magamat ismételve, "a hiba az Ön készülékében van".

#332634 Koffein Előzmény: #332633

tudomásom szerint, azt is be kell jelenteni. vagyis jobb cégeknél szokás, de amint tudjuk ez nem az a fejezet...

#332633 Tomy75 Előzmény: #332610

Honnan veszed, hogy valaki megkapta a cég 7%-át???

Önkötés fel sem merült benned?

-Önkötéseket generálhatnak a cégek belső készletértékelési szabályzatai.

-Megbízói szintű önkötéseket és tőzsdei átkötéseket "adóoptimalizációs" célzattal is láthatunk.

Így év vége felé meg adóoptimalizáció sanszos szvsz.

Szóval nem értem az aggodalmad, és hogy miért fikázod a céget, és miért várod a Messiást????

#332616 Koffein Előzmény: #332610

Ezért kellene minden tulajnak eladnia és felé se néznie, mert ez a viselkedés nem korrekt a befektetőivel szemben... lásd rfv, érdekes módon mindent korrekt módon be tudnak jelenteni időben...

pfőőőj kókler sunyi banda...

#332610 zeeh_ Előzmény: #332586

Igen, az 5% feletti bejelentést várnám, mert valaki egyben megkapta a cég 7%-át és sehol semmi bejelentés, ami már önmagában megérne egy PSZÁF vizsgálatot. De ha szerinted ez nem reális elvárás, hogy egy cég tájékoztassa a befektetőit az 5%-ot meghaladó tulajdonosokról (pláne ilyen pakk mozgások után, amik az elmúlt napokban voltak), akkor "a hiba az Ön készülékében van".

Nem írtam nevet. Az a te dolgod, hogy magadra vetted, amit írtam. ;)

#332587 Koffein Előzmény: #332575

mi az hogy? majd dec. 20-ai héten, hogy szép karácsonyunk legyen :DDD

már volt egy tender, lásd. externet-tel indultak azon is, ismerjük a végeredményt... meglátjuk, figyelünk, megpróbálunk szemfülesek lenni :)

#332586 Tomy75 Előzmény: #332575

Én kérdeztem Pf-en, hogy mikorra várható a 450Mhz-es mobiltender eredményhírdetése és hogy tud e róla valaki valami közelebbit... ebben nincs semmi Messiás várás, ellenben ha már itt tartunk Te valóban úgy várod ezt az 5% feletti vevő bejelentést mint a Messiást.

#332575 zeeh_ Előzmény: #332508

Úgy várják a celebgyártók ezt a 450-es tendert, mint a Messiást. :) Pláne, ha tudnák, hogy jelen állás szerint ki sem lesz írva ebben az évben, ennek ellenére meg vannak győződve arról, hogy idén ereményt hirdetnek, mert ez volt benne a cikkben, amit hónapokkal ezelőtt olvastak. :)))

#332498 zeeh_ Előzmény: #332494

Ezért a mondatért már neked is a celeb sors jutna a PF-en a rózsaszín disco füst kellős közepén. :D

#332472 zeeh_ Előzmény: #332469

Arról se. Nem tudom elképzelni, hogy senki nem került 5% fölé. Pláne, hogy az egyik ilyen nagyobb pakk a cég ~7%-a volt.

Jó az új avatarod! :)

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=466996&place;=

"A leginkább határidőn finanszírozott cégek toplistájára betört s rögtön a rangsor második helyére ugrott az RFV. A társaság jegyzett tőkéjének immár 7,7 százalékára van nyitva határidős pozíció, ezzel megelőzi az ebben a sorban általában elöl szereplő Synergont és PannErgyt. A listát változatlanul az econet.hu vezeti 21,64 százalékkal."

Legalább valamiben első a cég, csak pont nem ebben kéne annak lenni.

#332467 zeeh_ Előzmény: #331740

Látom, megint nagyon izgi a papír.

+2,55%-os BUX mellett hozza a formáját: -2,11%

Lassan kellene megint valami kamu hír. Az nem lehet, hogy tegnap nem adtak ki semmit. :)))

A nagy pakkokat átvevőkről se ártana végre egy tájékoztatás.

#331740 Koffein Előzmény: #331620

Ezt régóta tudjuk, facbukon vagy két hónapja folyamatosan hirdetik, hogy szavazzon a nép... lassan a következő hír az lesz, hogy jövőre aug.8án lesz a sziget...