szia, nekem sem megy.
ez a link nem akar megnyílni nekem..
más, hogy van ezzel?
:))
Tedd be holnap 21,500-ra, ugyis ott nyit,
Vagy a Mikulas hoz neked 22K-sat???
Aaaah, tanacstalan vagyok, inkabb kussolok... :)
Mi a franc volt itt? Bud, legközelebb nem szólnál, mielőtt záróban leöntöd a MOL-t? Nem tudtam zárni a hati longomat... :-))
OTP-t es a HUFot is ontenek egy leminositesre. Ez egy szabadulomuvesz volt, aki letolta. Volt mar ilyen nem egy. Persze holnap tisztabban latunk majd.
Amugy a felulvizsgalat a Moodysnal jovo hetre zarul, azt hiszem. Lehet, attol fosnak tobben.
Én nem értek a TA-hoz, de olvasgatom azért, és azt olvasom, annyira mentünk felfelé sokáig, hogy nem hagytunk támaszokat.
Ha a hatit is lekötötték volna, vagy Oti-t, akkor nem gondolnám így.
Önteni nem öntötték, de amikor 400 fölött elindult a prompt, hati elkezdett esni, kt jól kitágult.
nagyon érdekes elmélet...rágcsálom kicsit..)
Nem biztos, h. ertem. Igy felfele hogyan lesz res?
Vagy ugy erted, h. lehozzak mondjuk a MOLt 17K-ig, tokoreszik ott par napig es utana meghuzzak ressel fel???
ha napi min-re kötik lefelé lehetne rés, azt meg felfelé jövet betöltheti.
Bár lehet akár sziget is...
Vagy lehet, hogy nem értem amit írtál :)
hmmm...
érdekes
de technikailag, hogy lehet?
saját maga veszi saját magát?
mégiscsak milliárdok röpködnek..
ma csúnya bukóból fordultam shortbővítéssel...
napi pozim plusszos lett
Megnyugodtam, azt hittem, eltiltott tőlünk a férjed. Megismert minket, és eltiltott...
valami vicc van itten, lehet, mindenben akarnak egy nagy rést, mert egyébként ezek értelmetlen árak...
mármint MOL és Rg, oti, telko rendben van...
Többször elgondolkoztam rajta, mentünk felfelé ezerrel, és nem maradtak nyitva olyan rések, amik támaszok lehetnek. Ha értitek mire gondolok, lehet, most csinálnak, MOL-ban pl ne 13K legyen a komoly támasz...
derék lett, ráadtam 400on, így nyerő a nap :)