Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#332328 JP Előzmény: #332255

mert ma lett volna rá lehetőségem...úgyhogy utántervezés van további dollár erősödésre ron ellen, de akkor már mohóbb leszek :)

#332278 banyaiz Előzmény: #332275

Nem. Annyi minden történhet világban, de 2011 elvileg gazdaság helyreállásáról kellene , hogy szóljon szvsz. Az lenne a legjobb ha mindjárt adnának ezeknek Piigseknek segélyt piac már így rájuk szállt, úgyis csak idő kérdése, hogy rákényszerüljenek vsz.

#332275 Amatoregy Előzmény: #332274

bocs kicsit off.

Miért azt gondoltad volna, hogy Jugoszláviában háború tör ki és amcsik is ide jönnek?

On.

#332274 banyaiz Előzmény: #332220

:) csak nagy vonalakban gondolkodtam.

Amúgy fene tudja, de a világban ez az EU zóna probléma tűnik még komolyabbnak. Portugálok , spanyolok, arra jók lesznek 2011-ben még egy párszor beijesszék velük a piacot vsz. EU-t nem hinném , hagyják szétesni.

#332247 Amatoregy Előzmény: #332243

olyan lett ez az usa kereskedés, mint a régi rendszerben a banán. Aki nyitáskor ott volt annak jutott, a többiek meg csak kesereghettek...

#332243 Amatoregy Előzmény: #332240

most látom hogy elfogyott a fizum. Ha elkezdenétek itt károgni, lehet, hogy az IMF kisegítene..

:DDDD

#332242 JP Előzmény: #332241

30 napja usd long, huf vagy ron ellenében, 15% tőke...215-225 , illetve 3-3.3 között már adtam volna :-)

Az IMF-es hírhez. Azt hiszem mostmár tudom mit nem tudtam eddig , kár is minden fölösleges filóért:-)

#332241 Amatoregy Előzmény: #332223

nem. meg van.

a délelőtti lokális csúcs felett indult egy hedge pozi napi minimumos stoppal. Az zárult is nem olyan régen.

Mivel általában swing, ezért 1-3 napi mozgás nem nagyon zavar..

Ráadásul most csak a tőke minimális része (érts 5 % alatt) van poziban.. Mármint a margin aránya a teljes tőkéhez...

Tessék: "A Nemzetközi Va…

#332240 JP

Tessék: "A Nemzetközi Valutaalap (IMF) a következő hónapokban megduplázza, 450 milliárd dollárra növeli hitelnyújtó képességét - jelentette a The Wall Street Journal csütörtökön"

Most higyje valaki, hogy ezt a pénztömeget, csak ott tartani akarják a páncélszekrényben, és nem lesz paráztatás, hogy ki kelljen onnan venni, kitömni. Mondja valaki, ha meri!

#332237 JP Előzmény: #332231

Sbbacsi,

Jól van, az rendben, hogy lényegében egy irány létezik, felfelé, a lefelé az csak törvényszerü :) , de mi a lúf@sz volt itt majd négy hétig, hogy tegnaptól kezdve már nem számít?! Maga Greenspam is bevallotta, hogy szerinte senki se tudja mennyi is az M3, ezért én sem akarok merő becsléseken túl pénzmennyiségi filókba mélyedni,mert szerintem az M1 is felbecsülhetetlen...az meg ,hogy valami több ezer billió + - száz-kétszáz milliárd, az káposzta kecskéknek. Mindegy.

Hosszhuszár,a longolás könnyebb manapság? :-)

Ahogy nézem, ezek ma még…

#332232 Donoo

Ahogy nézem, ezek ma még új csúcsra akarják húzni magukat. :D

#332231 sbbacsi Előzmény: #332201

Ha nincs világégés akkor előbb-utóbb, de inkább elébb helyreáll a rend és felfelé van, mert a zsebben csak ég a sok nyomtatott pénz, venni kell.

Pénz meg van. Így, hogy A hitelt ad B-nek, B meg A-nak, mindenki jól jár és ki van tömve. :)))

Úgy látszik ez a normális, ami kint megy.

#332223 JP Előzmény: #332221

A T+2 az kötelező beszámítás. Anélkül nem sikerülhet semmi jó se! :)

Gondolom azt a pozidat (olvastam) már kilőtted az űrbe

#332221 Amatoregy Előzmény: #332220

és vedd vigyelembe az én T+2 napos szabályomat is. Minden pozi nyitást 2 nappal később kellett volna megvalósítani.

Tegnap shortot nyitottam benne.. :DDD