Nagy nehezen, de ide találtam én is. :) Üdv mindenkinek! :)
Kisherceg! Ez lenne az az oldal, amiről még talán DLPH vagy a PF fórumon írtál, hogy rövidesen indul? Elmentve a kedvencek közé. :)
Nagy nehezen, de ide találtam én is. :) Üdv mindenkinek! :)
Kisherceg! Ez lenne az az oldal, amiről még talán DLPH vagy a PF fórumon írtál, hogy rövidesen indul? Elmentve a kedvencek közé. :)
pedig címlapon is van egy kispapír elemzés:)
megzavart, hogy többen a könyv szerinti értékről beszéltek, igazából ez lesz (remélem)
"A vételi ajánlat minimum ára a tpt értelmében jelen esetben a 180 és a 360 napos átlagár közül a magasabb, azonban az Externet részvényeivel csak 2008. május 30-án kezdődött meg a BÉT-en a kereskedés, így az utóbbi adat nem áll rendelkezésre. A 180 napos átlagár jelenleg 554 forint."
köszi herceg
ma nem néztem be ide, mert iszonyúan lelassult a netem, sokat kellett várni a benyitásokra
BV = 7313039000/49,5millió db = 147,8Ft
nem rossz
Könyv szerinti értéke megegyezik a mérlegben szereplő összes eszköz és az összes kötelezettség különbségével.
Eszközök összesen: 2 704 004
Rövid lejáratú kötelezettségek: 1 106 920
Hosszútávú: 651 788
BV = 2704-1106-653 = 945296HUF
részvény darabszám: 6 320 000
könyvszerinti értéken externet részvény értéke: 150HUF
Becslés: 160-170körül lesz a vétel ár.
igen, csak a hitelátvállalás miatt kevés készpénz lesz, tehát érték - hitel = cash, cashre vagyok kivi :)
Egyébként azt írták, hogy könyvszerinti érték felett
valahol azt írták a könyv szerinti érték +, - 15%
kööszi. Nincsennek számok :( Mikor jelentik be BCSék, most van jó hangulat, most kéne...
Én megnyitottam mindet, de csak határozatok és gyj van benne.... Semmi info eladásról, nekem eladás számai és hatása kell.. Befolyásolja pozícióimat :)
sajna nem mindent tudok megnyitni (nem tudom miért, valami hibajelzést ír ki) , de napok óta minden szaklap lehozta, meg bcs rádióban is lenyilatkozta, majd keresek pár linket, és idemásolom
"A Közgyűlés egyhangúlag, 10.766.916 igen szavazattal, ellenszavazat
és tartózkodás nélkül akként határoz, hogy az Igazgatóság tagjai a
2008. évi rendes Közgyűlés által elfogadott vezetői részvényopciós
programban meghatározott lehetséges díjazáson felül nem részesülnek
díjazásban."
Én nem találtam eladásról infot.
köszi :)
akkor externet eladási ár ma derül ki? 200napos átlag 77...
köszönöm, portfolio meg nem is közvetít...
Április 29-én, 10 órakor esedékes az econet.hu éves rendes közgyűlése, amelyet a Budapest, Hauszmann Alajos u. 3. szám alatt tart a társaság.