Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#331803 Atticus Előzmény: #331798

nem akarlak megbántani, mert kedves az ajánlat, de tömérdek ilyen angol blog van. ha a stratégia részleteit is közzéteszi valaki, az már lehet érdekes. De anélkül olyan mintha valamelyik robotkereskedőt követné vakon az ember. Nyilasi se vitte volna sokra, csak a trade beírásaival, nagyobb szerepe volt a körítésnek hozzá.

#331798 Tombolatom Előzmény: #331794

Igaz, igaz...lehet nem teljesen úgy sikerült a beírás, de hátha segítő lesz a blogom...mer talán ez az egyetlen ami valós időben vesz fel pozíciókat és nem no offense utólag elemzi a piacot.

Gyerekek én vagyok csak …

#331789 Tombolatom

Gyerekek én vagyok csak long itt a piacon?:) Elvileg holnap reggel az EU is bejelent valami komolyabb akciót ezért biztos, hogy nem lépnék se a short gombra ma, se az euró ellen. Tudom én csak új regisztráló vagyok és nem VIP tag, de 13 év amerikai élet után...tavaly március óta tolom a longot mert remek. Na, de aki a shortosoknak szurkolna és jót szórakozna rajtam akkor olvassa el a www.tombolatom.blogspot.com az élőben beírt tradejeimet...hozzá teszem, hogy én 4 éve csak pénzt kerestem és az indexről jöttem át ide ahova fél évig irkáltam be a profitáló tradejeimet Trader 7603 néven, de lehet tévedek ugye...

a daxlit jobban megránga…

#331776 Bemala

a daxlit jobban megrángatták itt a végén mint a S&P-t....

van itt azért idegeskedés...

#331737 Amatoregy Előzmény: #331687

te hol fogod a cseh 2-őt?

Mert bármit nézek nálam is 180 körül a teteje.

Mondjuk a jugoszláv hiradóban be is mondták... :DDD

#331711 Atticus Előzmény: #331707

A portfolios fiúknak mégcsak tbsz számlájuk sem volt soha, majd pont náluk informálódok forex ügyben..

#331707 Bemala Előzmény: #331687

ráadásul a porfolio.hu-n még egy chartot is mellékeltek a hírhez, amin tisztán látszik, hogy nem ment föl..:)

egyébként, ez a sok fájdalomcsillapító pirula majd egyszer májkárosodást okoz a betegeknek...:)

#331687 Sumér harcos Előzmény: #331659

"A bejelentésre percek alatt jelentősen erősödött az euró a dollárral szemben (1,3180—ról 1,3270-ig) "

most vagy én nézek cseh 2-őt.....vagy a csoda tudja,de eurusd még az 1.32-őt sem érte el ma.....