Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#331677 banyaiz Előzmény: #331673

Amennyi pénzt már a világon beöntöttek a gazdaságokba ennek a válságnak a során sok ezer milliárd dollárt azt gondoljátok, hogy portugáloknak, spanyoloknak nem tudják összekalapozni azt a pár száz milliárd Eurót még?

Ezek az államcsődök csak arra jók , hogy paráztassák a tömeget.

Kosztó papa mondta egyik könyvében: "államcsőd, bankcsőd lárifári" következő évtizedben majd kiderül mennyire igaz, vagy sem az elmélete. :)

Most akkor hírre, jöhetn…

#331673 Bemala

Most akkor hírre, jöhetne a beöntés, ha már egész nap ezt árazták előre.

Új nyomdagépeket kell beállítani úgy járnak ezek az usákok.

#331669 Donoo Előzmény: #331668

egyébként ebből is látszik mennyire ostobák kint. Én mondjuk ezt a hírt nem most dobtam volna be.

#331668 Donoo Előzmény: #331664

számomra sem, mert én arra következtetnék, hogy még komolyabb bajok vannak európában. + usa megint költekezik. egyébként is gondolom ezt meg is kel szavazni, ami nehézkes lehet... vagy tévednék?

#331665 Donoo Előzmény: #331661

a saját problémájukat sem tudják megoldani. biztos jó pontokat akarnak szerezni, mert most nagyon rájuk jár a rúd a wikileaks miatt

#331660 matyesz Előzmény: #331659

Köszi, mostmár én is látom. Van valami külföldi link is? Nah most erre varrjon mindenki gombot...

#331659 Donoo Előzmény: #331658

"Az Egyesült Államok a Nemzetközi Valutaalap további hozzájárulásán keresztül kész lenne segítséget nyújtani abban, hogy az eurózóna stabilizációs alapjának eszközeit megemeljék - jelentette ki percekkel ezelőtt egy amerikai kormányzati illetékes a Reuters tudósítása szerint. Ez a jelzés csak tovább fűtötte az egyébként is igen pozitív mai nemzetközi befektetői hangulatot, hiszen abba az irányba mutat, hogy az eurózóna adósságválságának kezelése nemzetközi összefogással valamilyen módon kordában lesz tartható.

hirdetés

A bejelentésre percek alatt jelentősen erősödött az euró a dollárral szemben (1,3180—ról 1,3270-ig) és az amerikai és európai (határidős) részvényindexeken is tovább húztak felfelé. A forint is azonnal újra erősödni kezdett.

További részletek hamarosan."

És mivel ilyen nagy a do…

#331635 lyonell

És mivel ilyen nagy a domb,sokáig mehet lefelé a dombon a szán,amig esik a hó.És meg nem jön a tél anyó.Beige book holnap sok pöcs előadja magát aszt csókolom.

#331634 Waszeitung Előzmény: #331633

Áttételesen van benne érdekeltségem,bux long formájában :D

Még mielőtt vki beszólna..szeretem a kihívásokat :DD

#331633 Tombolatom Előzmény: #331621

Értem én. Nem akartam lavinát indítani, csak olyan személyes akaratot éreztem bele a DOW mozgásába:)