Köd=fogalma sincs mit kéne csinálni. :)
A kép tényleg nagyon jó.
Köd=fogalma sincs mit kéne csinálni. :)
A kép tényleg nagyon jó.
És minden rosszban van valami jó...lehetne 100% is a bukó. És ne szekáld a földimet tudja ő, hogy mit csinál...:))
Egy roppant érdekes post született ismét. Halloween és Szuri cica után most a ködös Budapestről van egy kép.
Most vagy tényleg fejezné be a blogot vagy írja tovább, de ezeknek a semmitmondó postoknak semmi értelme. Én csíptem az írásait, sok mindennel egyetértettem abban, amiket leírt. Biztos kemény lehet megélni, hogy a rá bízott vagyon 20% bukón áll, de ettől még leírhatná a véleményét a dolgokról, ahogy korábban tette.
-20.4%
Ha már párhuzamot keresünk a Nyilasi Alap és az utóbbi blogbejegyzési között, akkor az "Egyfolytában csak játszik, mint egy örökmozgó. És zabál!!!" akár az alapra/a piacra is vonatkozhat. :)
3 észrevétel:
1) Azt írja Nyilasi, hogy ezek voltak a legjobb lövései, és utána lehet látni egy csomó bombanőt...
Ezt lehet úgy értelmezni, hogy ezeket a csajokat mind meglőtte (a 800 millából gondolom futn erre, de még a tört részéből is).
Lehet úgy értelmezni, hogy ezek a fotók voltak a legjobb lövései, mert az elmúlt fél évben ennél csak rosszabb találatai voltak pl. a tőzsdén...
2) A hosszú távon shortra kereskedés azért "hülyeség", mert ha eljönne a pénzügyi világvége, amin elvileg egy csomót nyerne, akkor az a pénz, amit megnyerne a shorton valszeg totál el is lenne értéktelenedve, mint azt láttuk a BUX és a 320-as HUF/EUR esetében. Azaz hiába shortolta agyon magát az illető, idegen devizákban nem nyert semmit. Ha meg a globális short jönne be, akkor meg az globális hiperinflációt kellene, hogy magával hozzon, akkor megint semmit nem fognak érni semmi, csak a reáljószágoknak lesz értéke.
3) mire idáig jutottam elfelejtettem, hogy mi volt a 3.
Jimmy-nek van egy habitusa ez tény, de sok dologban tájékozottabb mint én a szakmájából adódóan még ha a meglátásai nem is mindig profitábilisak...:)
Én azért elég sok technikai elemzéshez használatos, hasznos dolgot olvastam tőle már. De ott inkább readonly-ban vagyok.
Ellentétes irányú elképzelésed a piacról szemben másokkal meg itt is lesz...sokan állnak a "sötét oldalon"..:))
Jó ötlet, tényleg jó lenne elbeszélgetni, hogy Ő hogy látja a dolgokat. Én is egy alapot szeretnék vezetni hosszú távon, de ennek még csak az alapjait rakom le. Voltam két nagyobb befektetői alapnál, de hiányolták az itthoni nem sokat kereskedésemet:)
banyain: Szerintem elvi síkon most is igazad van. A shortolás kockázatosabb mert felfelé sokszorozódhat akármi ami a befektetett pénznél nagyobb veszteséget okozhat. És az oroszokkal is:)
Jó lenne.
Néha benézhetne ide a topikjába. :)
Tombolatom: azt, hogy igazam van e majd idő eldönti. :D
megpróbálok egy interjút leszervezni vele.
haha...igazad van mind a kettő megjegyzésben.
Nekem azzal van bajom Nyilasinál , hogy shortban csinálja ezt, longban még érteném, hogy előbb utóbb vége a válságnak aztán majd jó lesz, shortban szerintem nagyobb a kockázat hosszú távra. Mert ha netán idő előtt minden jó lesz várhatja, hogy beszakadjon. Persze ettől még bejöhet, aztán az eredményeket akkor nem kell magyarázni. :)
Wikil-es oroszokról jelentessen meg ilyeneket ha van vér a pucájában. :)
Hát nem tudom...akkor skalpolna nyilasi vagy csinálná amihez ért amíg szerinte megért az idő az apokalipszishez:) De ilyen tempóval nem fogja megérni a 2-3 évet. Legyen nem igazam mert nem lenne jó a magyar befektető hitét még jobban pusztítani. Ezzel én úgy vagyok, hogy jobban skalpolok mint hosszú távon kereskedek, de pl most ülök a UNG, földgáz etf-ben kis minuszban mert úgy gondoltam, hogy végre a nagy hidegek miatt ez a nyersanyag is csatlakozik az amúgy általános rallyhoz ami megy ezeknél...eddig nem jött be, mert nagy a túltermelés, de nem is fogom kockáztatni a számlámat a földgázon.
Ez a wikileakses már túl ismert, hogy eltüntessék...volt pár hónapja, hogy nemi erőszakkal vádolták, de megúszta. Jó, hogy kiderülnek dolgok, de amerikai milliárdokat költött a bankokra, hogy megint bizadalom legyen a rendszerben és kifelé út a válságból. Nálam ilyenkor az egyén igénye a világgazdaság mögött van, mégha szemetek is voltak a bankok amit senki se kérdőjelez meg:) Na, de ezért lehet veszek pár februári put-ot a BAC, C, JPM, GS-re:)
Hát, nem tudom, de szerintem pont az szivárog ki, amit ők akarnak.......
Ez olyan öszödi beszéd féle......szerintem....
A levelek amiket megjelentetett? Viccnek durva lenne. :))
Amit amcsi nagy bankról mondott nem tudom mennyire komoly, mondjuk kinek a privát leveleiben nincs valami kompromittáló? :)
átkeresztelkedtél? vagy mi ? :) te vagy J.J.?
ez még komolyabb.. utasszállító gépeket leszedtek mert volt egy-két utas akiket nem akartak,hogy leszálljanak.. volt 2-300ember áldozat reszlinek szted?
Mindig szépen megkérik a nyilvánosságra-hozatal előtt, hogy ugyan már, ne tegye, de eddig tette.
Ez a Wikilieaks tulaj bátor ember lehet amcsi diplomaták privát leveleit jelenteti meg. CIA elkapja aztán magyarázhat valahol Guantanamón, vagy a halaknak.
Gondolod hogy ez komoly???