Re: nincs cím
Tombolatom Előzmény: #331307Hát nem tudom...akkor skalpolna nyilasi vagy csinálná amihez ért amíg szerinte megért az idő az apokalipszishez:) De ilyen tempóval nem fogja megérni a 2-3 évet. Legyen nem igazam mert nem lenne jó a magyar befektető hitét még jobban pusztítani. Ezzel én úgy vagyok, hogy jobban skalpolok mint hosszú távon kereskedek, de pl most ülök a UNG, földgáz etf-ben kis minuszban mert úgy gondoltam, hogy végre a nagy hidegek miatt ez a nyersanyag is csatlakozik az amúgy általános rallyhoz ami megy ezeknél...eddig nem jött be, mert nagy a túltermelés, de nem is fogom kockáztatni a számlámat a földgázon.
Ez a wikileakses már túl ismert, hogy eltüntessék...volt pár hónapja, hogy nemi erőszakkal vádolták, de megúszta. Jó, hogy kiderülnek dolgok, de amerikai milliárdokat költött a bankokra, hogy megint bizadalom legyen a rendszerben és kifelé út a válságból. Nálam ilyenkor az egyén igénye a világgazdaság mögött van, mégha szemetek is voltak a bankok amit senki se kérdőjelez meg:) Na, de ezért lehet veszek pár februári put-ot a BAC, C, JPM, GS-re:)