Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#331307 banyaiz Előzmény: #331234

Ez a Wikilieaks tulaj bátor ember lehet amcsi diplomaták privát leveleit jelenteti meg. CIA elkapja aztán magyarázhat valahol Guantanamón, vagy a halaknak.

Nyilasi pozijait úgy 2-3 év múlva lesz érdemes nézegetni vsz, amennyire követtem írásait nagyon hisz a világ összeomlásában gondolom alapot is erre építi.

#331304 Tombolatom Előzmény: #331302

haha, látod lackok te ajánlottad ezt itt és eddig sokkal békésebb...bár az indexen se volt már ütközés jimmyvel egy jó ideje szerintem elfogadtuk egymást:) De ott tényleg írkáltam a pozikat, utána jött valaki egy most lesz államcsőd és vegyünk eurót dologgal ami két oldalon ment..stb:)

#331301 Margaretta Előzmény: #331292

Nem is érthetsz egyet velem. Te kintről jössz, mi meg itthonról próbálunk "kimenni". Elég nagy különbség.

#331292 Tombolatom Előzmény: #331275

Ezzel nem értek egyet feltétlenül. Én használtam a Saxot kb 5-6 éve. Szerintem ellenem kereskedtek, nagyok voltak a spreadek...stb. Utána az amerikai scottrade-en abszolút korrekt cég, csak magyarok nem nyithatnak náluk és 7 dollár/trade... most az interactivebrokers.com-nál több mint 3 éve. A NYSE-n ott van a cég, tehát elég nagy és megbízható. Eddig nulla technikai problémám volt...még a tavaszi -1000 pontos napon is tudtam vásárolni és jól keresni amikor sok más broki bedobta a törölközőt. Tavaly 78%-ot hoztam, de veszteséges lettem volna, ha nem 1 dollárt fizetek per 200db részvény. Én jobban bízok bennük mint itthon egy kis cégben, de ott éltem ugye az életem több mint 1/3-át ezért ez érthető, hogy nekem jó, de sokan ódzkodnak tőle. Na, amíg ezt megírtam a most vett RIG-em felszaladt 60 centet majd le 50-et:) Erről lemaradtam egyenlőre, hogy eladjam:)

#331284 Margaretta Előzmény: #331263

Ami meg a tőzsdézéssel eltölthető időt illeti, sokan lehetünk úgy most itthon is, hogy ebben látjuk átmenetileg a jövedelemszerző tevékenységet. Vagy azért mert nincs főállása valakinek; vagy azért, mert ha van is, nem tölt ki egy teljes munkaidőt; vagy pedig "mostrosszabbulmegyacégnek" vállalkozó.

#331275 Margaretta Előzmény: #331263

Én sem a poziból való kiütésre gondoltam.

Az itthoni tőzsdei oktatás csak néhány éve "működik", túl sokat nem lehet várni ettől. Különösen azért nem, mert a kisforgalmú, kevés részvényű bux-ot igencsak nehéz a klasszikus technikai elemzés módszereivel lekövetni. Ráadásul - én úgy vélem - a fundamentalitás alapján elindulva még falsabb irányokat bírunk felvenni.

Itthonról elég nehézkes a külföldi tőzsdéken kereskedni. Ha itthoni értékpapír számláról, itthoni brokicéggel csinálod, többször beleszaladhatsz a tegnapi malőrbe, miszerint megszakadt a kapcsolat a frankfurti tőzsdével. Ha meg teljesen kintre viszed, akkor még kiszolgáltatottabnak érezheted magad. Még az is így érezheti, aki tud nyelveket és régebben tőzsdézik. Hát még a többiek.

#331263 Tombolatom Előzmény: #331241

Hát lehet igazad van, de Soros Gyurinak én kis halacska vagyok, hogy kiüssön egy poziból:) Lehet, csak hiányzik most, hogy haza költöztem amerikából 13 év után,hogy a tőzsde mellett nincs főállású munkám...de sok itthoni kereskedési oktatást hitetlen a számomra ezért is csinálom élőben. Először az index fórumján a részvények részleg alatt csináltam fél évet elég jó eredménnyel, de az ugye nem rólam szólt mert sokan mások is beírtak és ezért most ez itt az enyém. Meglátjuk előbb elunom e vagy lesz belőle valami.

#331241 Margaretta Előzmény: #331234

Megnéztem az oldalt. Bátor és szorgalmas vagy, hogy ezt vezetgeted. Én is régóta tőzsdézek már, de én "meztelennek" érezném magam, ha a trédernaplómat nyilvánossá tenném :)

#331236 BudFox Előzmény: #331211

Kicsit tényleg elszállt vele a világ...de amikor komolyra fordulnak a dolgok - valódi alap indítása - már nem olyan magabiztos...

már csak a macskájáról meg ilyenekről tesz fel képeket...szánalmas kicsit.

#331234 Tombolatom Előzmény: #331211

Szerintem ez sose volt kétséges, hogy nem tévedhetetlen ezért ezt felesleges beírnia és pánikoltatnia azokat akik befektettek nála. Aki látta a -100% poziját az olajban és aktívan kereskedik extra tőkével az tudja, hogy az valós számlán esélyesen margin call lett volna már. Az én bajom vele, hogy világ végét jósolók a példaképei...Roubini, Prechter...stb. Na, de ha unatkoztok nélküle:) Én most kezdtem el a hasonló, de aktívabb blogomat a tombolatom.blogspot.com oldalon. 10 éve tőzsdézek, 4 éve, ha nem is nyilasi hozamokat, de azért elég szépet hoztam és valós pénzzel, valós időben írom be...és talán megpróbálom fejleszteni is a blogot, csak pl írhatnátok, hogy mivel:) Volt aki nem érti nagyon:) Azért mertem itt kicsit reklámozni magamat mert linkelem a stocklandyardot is. Na, de vissza nyilasihoz...ha a wikileaks tényleg bedőlt 1-2 amerikai nagybankot vagy a spanyolok csődbe mennek akkor lehet megint "szerencséje" lesz, de szerintem ez csak szerencse és nem megfontolt befektetési alap vezetés ahol hedgeled a pozícióidat és őrzöd a tőkét legelőször is...

#331211 Kitano Előzmény: #331205

Kicsit elszállt vele a világ és ilyenkor kezdődnek a problémák. A piac ugyanis bünteti az elbizakodottságot. Az a trader vesse rá az első követ, aki nem járt még hasonló cipőben. Az viszont tényleg nem szimpi, hogy most hallgat. Be kellene ismerje, hogy ő sem tévedhetetlen.

#331205 zeeh_ Előzmény: #331202

Annyit írt, hogy azért nincs írás, mert sok a b*sztatás. Képzelem, milyen sok embert érdekel Szuri cica, valamint a Halloween képek. :)

Ha befejezte, akkor szüntesse meg a fenébe, de ennek semmi értelme, amit most csinál.

-16,14% Blog nyár óta n…

#331197 zeeh_

-16,14%

Blog nyár óta nem frissül, csak 2 jelentéktelen post született. Most vagy csinálná normálisan vagy hagyná a fenébe.

#328406 lackok Előzmény: #328398

Bezony...ahogy a Dumb&Dumber-ben volt, mikor kiderült hogy 1 : 1 000 000-hoz az esélye, hogy a lány beleszeret

-Akkor van esélyem!!!

#328381 Zotya32 Előzmény: #328372

palota gumival még nem vették fel a kapcsolatot? vagy apportálhatná a gumis-műhelyüket a phyl, aztán Atti véleménye is megváltozna a Holdingról :)

#328372 lackok Előzmény: #328189

Milyen kicsi a világ......

A nejem pont a Nyilasi féle korosztály, megmutattam neki a tablóképet, többeket név szerint felismert így most már 99,99%, hogy "Attibá" egy itteni vállalkozó (Nyilasi gumiszerviz) fia ...aki aztán elkerült Pestre, a történet többi része meg már fent van a neten.

Mondjuk most már pluszba is kerülhetne a Bef.alapja, hogy büszke lehessek rá..:)